Η συνέντευξη Τύπου του υπουργού Επικρατείας και Κυβερνητιού Εκπρόσωπου στο Ηράκλειο (VIDEO)

Η συνέντευξη Τύπου του υπουργού Επικρατείας και Κυβερνητιού Εκπρόσωπου στο Ηράκλειο (VIDEO)

2 Φεβρουαρίου 2019

«Η Κρήτη αποτελεί μια πολύ μεγάλη προτεραιότητα για την κυβέρνηση» 

Στις 11.00 συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρο Αρναουτάκη, ενώ στις 11.30 παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στην Αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Ο κ. Τζανακόπουλος στη συνάντηση με τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, του μετέφερε τους χαιρετισμούς του πρωθυπουργού, ενώ αναφέρθηκε στα μεγάλα έργα του νησιού που είχαν για χρόνια «παγώσει» και τώρα βρίσκονται σε τροχιά υλοποίησης.

Όπως ανέφερε ο κ. Τζανακόπουλος, «η Κρήτη αποτελεί μια πολύ μεγάλη προτεραιότητα για την κυβέρνηση. Υπάρχουν πολλά έργα υποδομής τα οποία είχαν μείνει στα συρτάρια για παρά πολλά χρόνια. Αυτή τη στιγμή είμαστε στην ευχάριστη θέση να υπάρχει μια μεγάλη κινητικότητα και μια επιτάχυνση στην υλοποίησή τους. Περίπου 3 δισ. είναι ο προϋπολογισμός των έργων που προωθούνται».

Δείτε ακόμη: Αποδοκίμασαν Τζανακόπουλο και Δανέλλη στο Ηράκλειο (VIDEO)

Ο υπουργός Επικρατείας αναφέρθηκε συγκεκριμένα σε τρία μεγάλα έργα του νησιού, διευκρινίζοντας ότι χρονικά βρίσκονται πολύ κοντά, άλλα στην ολοκλήρωσή τους και άλλα στην έναρξη των εργασιών τους. Σημείωσε δε χαρακτηριστικά: «Σε σχέση με τον ΒΟΑΚ, είχα μια αναλυτική συζήτηση με τον υπουργό Υποδομών ο οποίος με ενημέρωσε ότι οι διαγωνισμοί επιταχύνονται και παρά πολύ σύντομα, ακόμη και εντός του 2019, είναι πιθανό να εκκινήσει η υλοποίηση του έργου. Σε ό,τι αφορά το δρόμο της Μεσσαράς να σας πω ότι με διαβεβαίωσε πως το Μάρτιο θα έχει ολοκληρωθεί και αυτό το έργο, ενώ σε ό,τι αφορά το αεροδρόμιο στο Καστέλι επίσης επιταχύνονται οι διαδικασίες».

Δείτε το βίντεο με ολόκληρη την συνέντευξη τύπου.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<