Ημέρα τιμής στον εθελοντή πυροσβέστη (VIDEO)

Ημέρα τιμής στον εθελοντή πυροσβέστη (VIDEO)

5 Δεκεμβρίου 2018

Ημέρα τιμής στον εθελοντή πυροσβέστη η σημερινή και στο Ηράκλειο με τη δέουσα λαμπρότητα, από το πρωί, στη γιορτή συμμετέχουν και οι τοπικές αρχές της Πυροσβεστικής.

Από το 1991 και μετά, οι άνθρωποι αυτοί  προσφέρουν αφιλοκερδώς και ανιδιοτελώς τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στο Πυροσβεστικό Σώμα στο πλαίσιο καθιέρωσης του θεσμού του εθελοντή πυροσβέστη ενώ από το 2011 καθιερώθηκε η εκπαίδευσή τους.

Στο  πλαίσιο λοιπόν του εορτασμού της Ημέρας Εθελοντή Πυροσβέστη, Αξιωματικοί της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Ηρακλείου πραγματοποιούν ενημέρωση για τον θεσμό, στις εγκαταστάσεις της υπηρεσίας – Πλατεία Κύπρου 5 (ΟΑΣΗ) –  1ος Π.Σ. Ηρακλείου-καθώς και στις εγκαταστάσεις των  Πυροσβεστικών Κλιμακίων Μοιρών, Χερσονήσου, Πύργου και Βιάννου.

Ποιοι μπορούν να γίνουν εθελοντές Πυροσβέστες

Δυνατότητα υποβολής αίτηση εθελοντή πυροσβέστη έχουν όσοι είναι από 18-55 ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν πολύ καλή σωματική και ψυχική υγεία, να κατέχουν τίτλους σπουδών υποχρεωτικής εκπαίδευσης και μην έχουν διωχθεί – καταδικαστεί για εγκλήματα που αποτελούν κώλυμα για κατάταξη στο Πυροσβεστικό Σώμα.

Αιτήσεις μπορούν να κάνουν και αλλοδαποί, οι οποίοι μιλούν και γράφουν την ελληνική γλώσσα αλλά κι έχουν βεβαίωση παραμονής τουλάχιστον τριών ετών στη χώρα.

Η εκπαίδευση των εθελοντών πυροσβεστών (θεωρητική και πρακτική) διαρκεί τουλάχιστον 120 ώρες. Η περίοδος της εκπαίδευσης είναι από τις αρχές Νοεμβρίου μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου. Μετά το τέλος της εκπαίδευσης ακολουθεί εξέταση τόσο στο θεωρητικό, όσο και στο πρακτικό επίπεδο.

Σε όσους περάσουν με επιτυχία τις εξετάσεις, χορηγείται δελτίο εθελοντή Πυροσβέστη και αμέσως ξεκινούν να εκτελούν τις υπηρεσίες τους.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<