Κλίμα έντασης στο επεισοδιακό 37ο συνέδριο της ΓΣΕΕ (VIDEOS)

Κλίμα έντασης στο επεισοδιακό 37ο συνέδριο της ΓΣΕΕ (VIDEOS)

15 Μαρτίου 2019

Σε εξέλιξη βρίσκεται το επεισοδιακό 37ο συνέδριο της ΓΣΕΕ στην Καλαμάτα με τους συνέδρους ωστόσο να μην έχουν ακόμα εισέλθει στο χώρο του συνεδρίου.

Από νωρίς το πρωί διεξάγεται μαραθώνιος διαβουλεύσεων μεταξύ των συνδικαλιστικών παρατάξεων προκειμένου να αποφασιστεί αν θα ξεκινήσουν ή όχι οι εργασίες του συνεδρίου.

Από νωρίς το πρωϊ, στον χώρο του συνεδρίου επικρατεί κλίμα έντασης, τα μέτρα φύλαξης είναι αυξημένα, παρουσία εισαγγελέα και νομικών συμβούλων.

ΠΑΜΕ και παρατάξεις της πλειοψηφίας, έχουν προχωρήσει σε ανταλλαγή εξωδίκων και καταγγελιών.

Το ΠΑΜΕ, καταγγέλλει την συμμετοχή “νόθων αντιπροσώπων” και εκπροσώπων της εργοδοσίας, ενώ από την πλευρά της η ΓΣΕΕ καταγγέλλει “τραμπουκισμούς” και βιαιότητες μελών του ΠΑΜΕ, υποστηρίζοντας ότι επιδιώκει να παρεμποδίσει το συνέδριο επειδή γνωρίζει ότι θα υποστεί απώλεια δυνάμεων.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, ματαιώθηκε η εκδήλωση για τα 100 χρόνια από την ίδρυση της ΓΣΕΕ στο Πολιτιστικό Κέντρο Καλαμάτας, μετά την εισβολή περίπου 1.000 στελεχών του ΠΑΜΕ.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<