Λαμπρινός: «Θα προσφέρουμε αξιοπρεπείς συνθήκες ζωής στα προσφυγόπουλα» (VIDEO)

Λαμπρινός: «Θα προσφέρουμε αξιοπρεπείς συνθήκες ζωής στα προσφυγόπουλα» (VIDEO)

25 Οκτωβρίου 2019

Το ίδιο μοντέλο φιλοξενίας προσφύγων που έχει ήδη εφαρμοστεί με επιτυχία από το 2017 στην Κρήτη, επιδιώκει να ακολουθήσει η ΠΕΔ μετά το αίτημα που διατύπωσε η αρμόδια υφυπουργός Δόμνα Μιχαηλίδου κατά την πρόσφατη επίσκεψή της στην Κρήτη.

Αυτό επισήμανε, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός ο οποίος μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή «Ώρα Ελλάδας 7:00» για το προσφυγικό και τις δυνατότητες του νησιού να φιλοξενήσει ανήλικους πρόσφυγες.

Ο δήμαρχος Ηρακλείου, αποκωδικοποιώντας τις δυνατότητες του νησιού στο ευαίσθητο αυτό ζήτημα, επανάλαβε ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό να ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα φιλοξενίας που εφάρμοσε η Αναπτυξιακή Ηρακλείου μέχρι τώρα και σημείωσε πως αυτό που προέχει είναι να εντοπιστούν οι καταλληλότεροι χώροι για την παραμονή των εφήβων που θα έρθουν στο νησί.

«Το ζητούμενο είναι» σημείωσε ο κ. Λαμπρινός «να ζουν τα παιδιά αυτά σε αξιοπρεπείς συνθήκες και σε ολιγομελείς ομάδες».

Πηγή: cretalive

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<