Λόγω Τιμής: Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της μεγάλης επιστροφής (VIDEO)

Λόγω Τιμής: Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της μεγάλης επιστροφής (VIDEO)

8 Ιουλίου 2019

Η επιστροφή της σειράς «Λόγω Τιμής» αποτελεί ένα από τα τηλεοπτικά γεγονότα της τηλεοπτικής σεζόν που έρχεται.

Η σειρά της Μιρέλλας Παπαοικονόμου επανέρχεται στον ΣΚΑΪ, 20 χρόνια μετά την τελευταία προβολής της στο Mega. Το κανάλι του Φαλήρου εξασφάλισε τα δικαιώματα κι αφού είχε γίνει γνωστό ότι η σειρά θα επέστρεφε χωρίς όμως να έχει κλείσει σε κανάλι.

Το πρώτο trailer που σηματοδοτούσε και τη συμφωνία του καναλιού με τους ιθύνοντες της σειράς μεταδόθηκε κατά τη διάρκεια του τελικού του «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Ο Μάνος, ο Μιχάλης, ο Βασίλης,ο Άρης, η Ηρώ, η Μάνια, η Αθηνά και η παλιοπαρέα επιστρέφουν 20 χρόνια μετά.

Το απόγευμα της Κυριακής μεταδόθηκε το πρώτο trailer της σειράς με εικόνες από τα πρώτα επεισόδια.

Όλοι οι ήρωες της σειράς εμφανίζονται αλλαγμένοι, άλλοι παντρεμένοι με παιδιά, άλλοι σε σοβαρές σχέσεις και άλλοι ψάχνοντας ακόμα να βρουν το ιδανικό ταίρι. Όλοι τους όμως είναι πιο ώριμοι, πιο συνειδητοποιημένοι και με σταθερή αξία τη φιλία τους που κρατά τόσα χρόνια.

Στη σειρά θα μπουν και νέα πρόσωπα αφού ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης είναι παντρεμένος με την Μαρία Ναυπλιώτη και η Βίκυ Βολιώτη με τον Οδυσσέα Παπασπηλιώπουλος. Τα γυρίσματα της σειράς έχουν γίνει στα Κύθηρα, αγαπημένο νησί της Μιρέλλας Παπαοικονόμου.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<