Ο Σταύρος Αρναουτάκης παρουσίασε μπροστά σε πλήθος κόσμου το συνδυασμό του «Κρήτη, η Ζωή μας» (PHOTOS+VIDEO)

Ο Σταύρος Αρναουτάκης παρουσίασε μπροστά σε πλήθος κόσμου το συνδυασμό του «Κρήτη, η Ζωή μας» (PHOTOS+VIDEO)

17 Απριλίου 2019

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου έλαβε χώρα το βράδυ της Τετάρτης στο κέντρο ΑΝΑΔΡΟΜΕΣ στις Αρχάνες, η παρουσίαση του συνδυασμού «Κρήτη η Ζωή μας» και ο απολογισμός του περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρου Αρναουτάκη.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης έκανε απολογισμό του έργου της περιφερειακής αρχής τα τελευταία 5 χρόνια ενώ παρουσίασε και τις βασικές αρχές και προτεραιότητες του συνδυασμού του για την επόμενη τετραετία.

«Η επένδυση στην Περιφέρεια αποτελεί πλέον την μόνη αναπτυξιακή πολιτική», επεσήμανε ο κ. Αρναουτάκης, υπογραμμίζοντας ότι αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό απ’ όλους. «Πετύχαμε αρκετά, χρειάζεται να κάνουμε πολύ περισσότερα» τόνισε.»Μαζί χαράξαμε και περπατούμε σε νέους δρόμους, μαζί θα προχωρήσουμε».

Στην ομιλία του επίσης έγινε αναφορά στην υλοποίηση μικρών και μεγάλων έργων που χρηματοδοτήθηκαν μέσα από ευρωπαϊκούς και εθνικούς πόρους, δίνοντας μια άλλη εικόνα στους τομείς των υποδομών, του περιβάλλοντος, του πρωτογενούς τομέα, της υγείας, του πολιτισμού, του αθλητισμού, της εκπαίδευσης, της καινοτομίας, της επιχειρηματικότητας και της κοινωνικής προστασίας.

Παράλληλα, ο υποψήφιος περιφερειάρχης παρουσίασε τις βασικές αρχές και τους στόχους του συνδυασμού του για την επόμενη θητεία.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ:

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<