Το Voucher Ergasia δίπλα στον αθλητισμό

Το Voucher Ergasia δίπλα στον αθλητισμό

19 Ιανουαρίου 2019

Το Voucher Ergasia είναι ο «χρυσός» χορηγός της σπουδαίας αναμέτρησης του ΠΟΑ με τον ΟΦΙεράπετρας στο Μαρτινέγκο, αυτή την Κυριακή στις 15:00.

Το Voucher Ergasia, το πιο σύγχρονο portal για την αγορά εργασίας και όχι μόνο, το portal με τη ταχύτερη άνοδο στις μετρήσεις τον τελευταίο χρόνο, δείχνει ότι στέκεται δίπλα και στον αθλητισμό, αποδεικνύοντας την αγάπη του σε κάθε τι που βγάζει υγεία και καθαρό ανταγωνισμό.

Αυτή την Κυριακή στις 15:00 ο ΠΟΑ φιλοξενεί στο Μαρτινέγκο την ομάδα του ΟΦΙεράπετρας, σε μία σπουδαία και κρίσιμη αναμέτρηση για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με το telesport.gr να έχει εξασφαλίσει τη μετάδοση του αγώνα και το Voucher Ergasia να είναι ο «χρυσός» χορηγός.

H ομάδα του Ατσαλένιου έρχεται από ισοπαλία 0-0 με την Παλαιοχώρα. Αυτός ο βαθμός διατήρησε την ομάδα του Ηρακλείου κάτω από τη ζώνη υποβιβασμού του ομίλου και με την χειρότερη επίθεση (επτά γκολ), όμως οι γηπεδούχοι δείχνουν… ατσαλένια θέληση τουλάχιστον στην άμυνα, όπου έχουν την τρίτη καλύτερη άμυνα (εννέα γκολ) και μόνο τρεις φορές έχουν ηττηθεί. Ο ΟΦΙ πέρασε και την… γρουσούζικη 13η αγωνιστική νικηφόρα την περασμένη Κυριακή, αφού κατάφερε να επικρατήσει (με ανατροπή) με 2-1 της Επισκοπής σ’ ένα άλλο κρίσιμο κρητικό ματς.

Συντονιστείτε στο telesport.gr για να μην χάσετε το σπουδαίο ματς του ΠΟΑ με τον ΟΦΙ!

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<