Οι σέξι αγρότες που έγιναν viral (VIDEOS)

Οι σέξι αγρότες που έγιναν viral (VIDEOS)

19 Δεκεμβρίου 2018 0 σχόλια

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες το ημερολόγιο που βγάζουν εννέα αγρότες από τα Φάρσαλα. Η φωτογράφηση είναι επαγγελματική και αναδεικνύει τη σέξι πλευρά των νέων αυτών ανδρών.

Ένας από αυτούς, ο Ηλίας Τσούτσος (δική του ήταν η ιδέα του ημερολογίου) βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα Μεσάνυχτα», όπου μίλησε για το αποκαλυπτικό ημερολόγιο, αλλά και την αγροτική ζωή.

«Έχουμε κάνει τα πάντα από ημερολόγια, απ’ όλα τα σημεία του χωριού. Και σκεφτόμασταν τι άλλο να κάνουμε. Έτσι μου ήρθε αυτή η ιδέα του να κάνουμε ένα ημερολόγιο που θα δείξουμε τι κάνουμε κι εμείς, στην καθημερινότητά μας. Έτσι, απευθύνθηκα στους υπόλοιπους νέους του χωριού, στους φίλους μου, στα παιδιά που είμαστε όλοι μαζί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το 2017, κυκλοφόρησαν το πρώτο ημερολόγιο, που πήγε ανέλπιστα καλά, αφού πούλησε 400 αντίτυπα, σε ένα χωριό 200 κατοίκων. Φέτος, όμως, αυτό που συμβαίνει με την απήχηση του ημερολογίου, είναι εντυπωσιακό, μιας και μέσα σε λίγες ημέρες, οι «σέξι αγρότες» έγιναν viral, στο διαδίκτυο.

Όπως εξήγησε ο Ηλίας Τσούτσος, τα έσοδα από τα ημερολόγια καταλήγουν στον Πολιτιστικό Σύλλογο αλλά και σε ενέργειες που γίνονται στο χωριό, όπως η αναπαλαίωση του σχολείου και η δημιουργία ενός ξενώνα για τους επισκέπτες.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<