Σύμβαση 5 εκ. ευρώ για έργα συντήρησης στον ΒΟΑΚ (VIDEO)

Σύμβαση 5 εκ. ευρώ για έργα συντήρησης στον ΒΟΑΚ (VIDEO)

14 Δεκεμβρίου 2018

Σύμβαση με προϋπολογισμό 5 εκ. ευρώ για την συντήρηση του οδικού δικτύου στον ΒΟΑΚ –αρμοδιότητας Περιφέρειας Κρήτης- υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης. Το έργο θα βελτιώσει την οδική ασφάλεια στον ΒΟΑΚ ανέφερε ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης ο οποίος σε δηλώσεις του επεσήμανε: «Υπογράψαμε σήμερα τη σύμβαση για την οδική ασφάλεια στο Βόρειο Οδικό Άξονα μετά από έγκριση του Υπουργού Υποδομών-Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη που έδωσε την αρμοδιότητα για το τμήμα από Αγία Πελαγία προς Φόδελε και από την περιοχή του Κακού Όρους. Μία σύμβαση 5 εκατομμυρίων η οποία μέχρι τον Απρίλιο θα έχει ολοκληρωθεί , και αφορά την αντικατάσταση όλου του ασφαλτικού την οριζόντια και κάθετη σήμανση και παράλληλα είναι σε εξέλιξη άλλη μία εργολαβία 800.000 ευρώ που αφορά το φωτισμό ειδικά στους κόμβους σε όλο το Βόρειο Οδικό Άξονα. Μία σειρά από έργα που αναβαθμίζουν την οδική ασφάλεια τόσο στον Βόρειο Οδικό Άξονα όσο και στο επαρχιακό δίκτυο. Θα μπορούσαν να είχαν προχωρήσει νωρίτερα αλλά οι πολλές αλλαγές στο τελευταίο νόμο περί δημοσίων έργων δεν επέτρεψαν την δημοπράτηση των έργων».

Στη σημερινή υπογραφή της σύμβασης στη Περιφέρεια από τον Σταύρο Αρναουτάκη, παρόντες ήταν επίσης ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης Γιώργος Πιτσούλης, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Τεχνικών Έργων Νίκος Ξυλούρης, ο εκπρόσωπος της κατασκευαστικής εταιρείας «ΜΑΡΜΙΤΕΛ Α.Ε.» που θα υλοποιήσει το έργο Βασίλης Μαραγκάκης, η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Περιφέρειας Κρήτης Καίτη Ιερωνυμάκη και τα στελέχη της υπηρεσίας Μιχάλης Ψαρουδάκης και Τζούλια Μπαρτολούτσι.

Οι εργασίες περιλαμβάνουν την κατασκευή αντιολισθηρής ασφαλτικής στρώσης, αφού προηγηθεί εκσκαφή – φρεζάρισμα του υφιστάμενου οδοστρώματος και εξομάλυνση τυχόν ανωμαλιών με ισοπεδωτική στρώση μεταβλητού πάχους. Θα ακολουθήσει νέα διαγράμμιση του οδοστρώματος.

 

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<