Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων – Εργαζόμενοι Ξενοδοχείου στο Ηράκλειο δεν έλαβαν δώρο Χριστουγέννων (VIDEO)

Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων – Εργαζόμενοι Ξενοδοχείου στο Ηράκλειο δεν έλαβαν δώρο Χριστουγέννων (VIDEO)

24 Δεκεμβρίου 2018 0 σχόλια

Εργαζόμενοι Ξενοδοχείου στο Ηράκλειο δεν έλαβαν δώρο Χριστουγέννων παρότι η καταληκτική ημερομηνία ήταν την περασμένη Παρασκευή. Είναι εργαζόμενοι που δούλευαν ολόκληρο το καλοκαίρι με κουτσουρεμένο μισθό και τώρα περίμεναν το Δώρο για αν μην λείψει τίποτα από το γιορτινό τραπέζι, αλλά δεν έλαβαν τίποτα.

Σύμφωνα με τον κ.Κοκολάκη «αυτή την περίοδο που έχουμε ανάγκη τις υπηρεσίες, οι υπάλληλοι της Επιθεώρησης εργασίας θέλουν να δουλέψουν, αλλά δεν μπορούν.  Η υπηρεσία μετακόμισε το προηγούμενο διάστημα από την Αγία Αικατερίνη στην λεωφόρο 62 Μαρτύρων αλλά δεν έχει ακόμα τηλεφωνικές γραμμές ,ούτε ίντερνετ αλλά ούτε και φαξ. Έτσι δεν μπορούν να πρωτοκολλήσουν ούτε την καταγγελία».

Το σωματείο όμως θα ακολουθήσει και σε αυτήν περίπτωση όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες και ενδεχομένως Να προχωρήσει και σε μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του επιχειρηματία.

Παράλληλα το Σωματείο απευθύνει και πάλι έκκληση στους ξενοδοχοϋπαλλήλους αναφέροντας: « Καλούμε τους συναδέλφους ξενοδοχοϋπάλληλους να έρθουν στο Σωματείο να καταγγέλλουν τέτοιου είδους φαινόμενα, δεδομένου ότι οι Επιθεωρητές εργασίας του ΣΕΠΕ έχουν υποχρέωση να επεμβαίνουν άμεσα διενεργώντας ελέγχους, επιβάλλοντας τις σχετικές κυρώσεις.

 

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<