Συνάντηση Αρναουτάκη με το νέο Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης (VIDEO)

Συνάντηση Αρναουτάκη με το νέο Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης (VIDEO)

31 Ιουλίου 2019

Με ευχές για μια γόνιμη και δημιουργική θητεία και με την διαβεβαίωση ότι θα συνεχιστεί η συνεργασία με την περιφέρεια Κρήτης, υποδέχθηκε σήμερα ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης το νέο γενικό αστυνομικό διευθυντή Κρήτης Αντώνη Ρουτζάκη.

«Πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στην αστυνομία της Κρήτης για τις επιτυχίες που έχει καταγράψει και να πούμε ότι συνεχίζουμε να είμαστε πάντα στο πλευρό σας με την ίδια καλή συνεργασία που είχαμε με τους προκατόχους σας. Ευχόμαστε καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο σας γιατί κοινός μας στόχος είναι η υπηρεσία των πολιτών και με αυτό το σκοπό θα συνεργαστούμε με τον καλύτερο τρόπο», τόνισε ο Περιφερειάρχης.

Από την πλευρά του ο νέος επικεφαλής της Αστυνομίας στην Κρήτη επεσήμανε πως η στήριξη του περιφερειάρχη Κρήτης είναι διαχρονικά ισχυρή και αποτελεσματική προς την αστυνομία του νησιού. «Προσβλέπουμε στην στήριξη αυτή και μαζί με τους συνεργάτες μου θα κάνουμε ότι μπορούμε για να προσφέρουμε μια καλή αστυνόμευση στην κοινωνία της Κρήτης που μας εμπιστεύεται», σημείωσε εκφράζοντας την πεποίθηση για μια θετική πορεία.

Στην πρώτη αυτή εθιμοτυπική συνάντηση που έγινε στην Περιφέρεια Κρήτης το νέο Γενικό αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης συνόδευσε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου Νίκος Σπυριδάκης.

Δείτε το video του Voucher Ergasia:


Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<