Τάσος Πετρόπουλος – Κάποια στιγμή η ιστορία θα βγει μπροστά (VIDEO)

Τάσος Πετρόπουλος – Κάποια στιγμή η ιστορία θα βγει μπροστά (VIDEO)

5 Δεκεμβρίου 2018

Αφήνοντας αιχμές για το παρελθόν –ακόμα και για τα εμπόδια που συνάντησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ το περίφημο πρώτο εξάμηνο διακυβέρνησης το 2015 – καθώς και για τις εκκρεμότητες και τις παθογένειες που άφησαν στο πέρασμα τους οι προηγούμενες κυβερνήσεις, ο Υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Τάσος Πετρόπουλος, με το βλέμμα στο παρόν και στο μέλλον, «το οποίο πρέπει να κερδίσουμε», έδωσε από το Ηράκλειο το στίγμα της πολιτικής που ακολουθεί το Μαξίμου για όλους τους τομείς του δημοσίου βίου, ιδίως για τον ασφαλιστικό τον οποίο και διαχειρίζεται.

Ο κ. Πετρόπουλος διατράνωσε  -την διαρκή εκλογική ετοιμότητα- αλλά την αποφασιστικότητα που επικρατεί στο κυβερνητικό στρατόπεδο για την πρόοδο των σχεδιαζόμενων τομών, ενώ μιλώντας ειδικότερα για το δικό του χαρτοφυλάκιο δεν προσπέρασε τις «αγκυλώσεις» οι οποίες υπάρχουν, δεσμευόμενος ότι οι διαδικασίες θα προχωρήσουν πιο γρήγορα, μέσα από ένα πιο ευέλικτο σύστημα ασφάλισης και έκδοσης συντάξεων.

 

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<