Μήνυμα από το 112 σε Πάτρα και Ζάκυνθο. Μάλιστα με απόφαση δημάρχου, τα σχολεία στο νησί του Ιονίου δεν θα ανοίξουν την Πέμπτη (26.01.2023) υπό τον φόβο της κακοκαιρίας.
Τόσο στην Πάτρα όσο και τη Ζάκυνθο, οι κάτοικοι έλαβαν μήνυμα από το 112 μετά τις ανακοινώσεις και την ανησυχία της έντασης των καιρικών φαινομένων από απόψε το βράδυ μέχρι και αύριο.
Την απόφαση να μην ανοίξουν την Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου τα σχολεία του νησιού πήρε ο δήμαρχος Ζακύνθου.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η απόφαση λήφθηκε δεδομένου ότι πολλά από τα σχολικά κτήρια του νησιού έχουν πολλά και σοβαρά προβλήματα, όπως απουσία στεγάστρων, διαβρωμένους σοβάδες, προβληματικές και επικίνδυνες ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, ακατάλληλα ή φθαρμένα παράθυρα και πόρτες.
Η Ελλάδα είχε ανοίξει τη συζήτηση για την «ψηφιακή ενηλικίωση» πριν το ζήτημα της προστασίας…
Με υψηλότερη κάλυψη εκπαιδευτικών κενών σε Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση άρχισε η φετινή σχολική χρονιά,…
Στην Κρήτη θα μεταβεί αύριο διευρυμένο κυβερνητικό κλιμάκιο για σύσκεψη και αυτοψία στις περιοχές που…
Κλειστά θα παραμείνουν τη Δευτέρα 5 και την Τρίτη 6 Οκτωβρίου όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας…
Την ερχόμενη εβδομάδα e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ θα καταβάλουν σε δικαιούχους συνολικό ποσό περίπου 79,7 εκατ.…
Στις 30 Νοεμβρίου 2026, ημέρα Δευτέρα, πληρώνεται το επίδομα 400 ευρώ σε συνταξιούχους και άλλους…
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ