Ο Στέλιος Πέτσας στην Κρήτη για πλημμυροπαθείς και «Αντώνης Τρίτσης» - Σειρά επαφών - voucherergasia.gr
Κατηγορίες: Αυτοδιοίκηση

Ο Στέλιος Πέτσας στην Κρήτη για πλημμυροπαθείς και «Αντώνης Τρίτσης» – Σειρά επαφών

Με δύο βασικά θέματα στην ατζέντα, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Αυτοδιοίκησης, Στέλιος Πέτσας, επισκέπτεται από σήμερα την Κρήτη.

Η αρχή των επαφών του έγινε στην Περιφέρεια Κρήτης, στο Ηράκλειο. Εκεί συζήτησε με τον κ. Σταύρο Αρναουτάκη τα δύο αυτά θέματα, αλλά και άλλα επιμέρους ζητήματα.
Μια συνάντηση που έγινε παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, αντιπεριφερειαρχών και στελεχών της Αυτοδιοίκησης και της ΝΟΔΕ.

Ο αναπληρωτής ξεκινησε τις επαφές του από το Ηράκλειο και τον Άγιο Νικόλαο ενώ αναμένεται να βρεθεί και στο Ρέθυμνο αλλά και τα Χανιά.

Η περιοδεία του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών ξεκινάει με τη συνάντηση με τον κ. Αρναουτάκη, συνεχίζεται με τον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό και τον Πρόεδρο της ΠΕΔ Kρήτης, Γιάννη Κουράκη ενώ στην συνέχεια θα μεταβεί στον Άγιο Νικόλαο όπου θα βρεθεί με τοπικούς φορείς και δημάρχους του νομού Λασιθίου.

Ειδικότερα, ο αναπληρωτής υπουργός, θα φτάσει το πρωί στο Ηράκλειο και η πρώτη επίσκεψη που θα κάνει θα είναι στην Περιφέρεια Κρήτης στις 9.30 με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη.

Στις 10.30 στα γραφεία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κρήτης θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ένωσης Γιάννη Κουράκη και τους δημάρχους του νομού Ηρακλείου με βασικό φυσικά θέμα συζήτησης το πρόγραμμα χρηματοδοτήσεων «Αντ. Τρίτσης». Επίσης στα γραφεία της ΠΕΔ θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του κ. Υπουργού με τους Δημάρχους Αρχανών – Αστερουσίων, Βιάννου, Γόρτυνας, Μαλεβιζίου, Μινώα Πεδιάδας, Φαιστού και Χερσονήσου.

Μία ώρα αργότερα ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών θα συναντηθεί με το δήμαρχο Βασίλη Λαμπρινό στο δημαρχείο όπου θα έχουν μία εκτενή συζήτηση για επιμέρους θέματα που αφορούν το δήμο Ηρακλείου.

Στις 12.30 ο κ Πέτσας θα αναχωρήσει για τον Άγιο Νικόλαο όπου θα συναντηθεί με το δήμαρχο της πόλης αρχικά και στη συνέχεια με και με τους υπόλοιπους δημάρχους του νομού Λασιθίου.

Το πρωί του Σαββάτου ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών θα βρεθεί στο Ρέθυμνο όπου θα συναντηθεί με τον δήμαρχο της πόλης Γιώργο Μαρινάκη ενώ θα ακολουθήσει συνάντηση με όλους τους δημάρχους της περιφερειακής ενότητας Ρεθύμνου.

Στις 10.30 είναι προγραμματισμένη η συνάντηση αυτη, ενώ μία ώρα αργότερα θα υπάρξει συνάντηση με όλους τους δημάρχους της περιφερειακής ενότητας Ρεθύμνου. Αμέσως μετά θα επισκεφτεί έργα που εκτελούνται με χρηματοδότηση από το υπουργείο Εσωτερικών.

Την Κυριακή στις 9.00 ο κ. Πέτσας θα συναντηθεί στα Χανιά με το δήμαρχο Χανίων ενώ μία ώρα αργότερα θα συναντηθεί με τους δημάρχους του νομού Χανίων.

Πρόσφατα άρθρα

10.587 προσλήψεις με voucher και κοινωφελή ΟΑΕΔ σε μουσεία και τουρισμό

Εως τις 30 Ιουλίου θα διαρκέσει η περίοδος υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα απασχόλησης 8.000…

08/07/2014

«Έκλεισαν» τα ταμεία του Ευαγγελισμού οι εργαζόμενοι

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Ηλίας Σιώρας, σήμερα όσοι προσέρχονταν στα επείγοντα, είτε…

08/07/2014

O εκπαιδευτικός όμιλος dp studies, 20 χρόνια πρωτοπόρος στην Ιδιωτική Εκπαίδευση

Προπτυχιακά   Το Πανεπιστήμιο FREDERICK της Κύπρου παρέχει σήμερα μια σειρά προπτυχιακών δια ζώσης (όπως…

08/07/2014

Σφορδή επίθεση Κεγκέρογλου στον ΠτΔ για τα περι «καταστροφικού» PSI

Σφορδή επίθεση Κεγκέρογλου στον ΠτΔ για τα περι «καταστροφικού» PSI Επίθεση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας…

08/07/2014

Νέα τμήματα από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ηρακλείου

Νέα τμήματα από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ηρακλείου Ο Δήμος Ηρακλείου, η…

08/07/2014

Υπουργείο Παιδείας: 271 νέες προσλήψεις αναπληρωτών

Υπουργείο Παιδείας: 271 νέες προσλήψεις αναπληρωτών Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι για…

08/07/2014

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ