Αλήθεια, νιώθουμε καλά;

Αλήθεια, νιώθουμε καλά;

Τον τελευταίο καιρό διαβάζω συνέχεια αρνητικές ειδήσεις, για το κοινωνικό γίγνεσθαι σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος. Βιασμοί, δολοφονίες για ασήμαντα θέματα, κλοπές από νεαρά άτομα, εμπόριο ναρκωτικών, σεξουαλικές παρενοχλήσεις ανηλίκων από μεγαλύτερους ενήλικες, ξυλοδαρμοί ανηλίκων και ενηλίκων για την “πλάκα τους” και άλλα ευτράπελα που μόνο ψυχοπλάκωμα σου προκαλούν για την ραγδαία αυτή εξέλιξη της κοινωνίας μας. Το χειρότερο βέβαια είναι ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΔΙΧΑΣΜΟΣ που επικρατεί μεταξύ μας και φαίνεται πολύ εύστοχα αν κάνετε μια έρευνα στα social media, πως είμαστε έτοιμοι να “ξελουρίσουμε” οποιονδήποτε κάνει κάτι “άσχημο” για τα κοινωνικά πρότυπα, απλά και μόνο επειδή δημοσιεύτηκε, λες και εμείς είμαστε “οι αναμάρτητοι”.

Παράλληλα ζούμε ένα πολιτικό παραλήρημα μέσα και έξω από τη βουλή, θεσμικών εκπροσώπων, στην προσπάθεια τους να πάρουν μέρος στην επόμενη πολιτική εξουσία πάσι θυσία. Οι τηλεοπτικές εικόνες που εισπράττουμε από την βουλή μας, εδώ και χρόνια τουλάχιστον, κάθε άλλο παρά την πολιτισμένη συνεργασία προάγουν, θα έλεγα μάλλον το αντίθετο. 

Το άγχος δε που κυριεύει όλα αυτά τα χρόνια τις οικογένειες για να ΕΠΙΒΙΏΣΟΥΝ, κάθε άλλο παρά βοηθάει την ήρεμη και “αγαπησιάρικη” ανατροφή προς τα παιδιά τους !!

Εμείς όμως ως “αναμάρτητοι” και καλά πολίτες, που αυτό τον καιρό επικεντρωνόμαστε μόνο στα σοβαρά πολιτικά θέματα που μας σερβίρουν με έξυπνο τρόπο, ΔΕΝ κοιτάμε “προς τα που πάνε τα παιδιά μας” στο μέλλον. Το έχω αναφέρει και σε άλλο μου άρθρο με πόνο ψυχής, κοιτάξτε κατάματα την “ραγδαία αύξηση χρήσης χασισιού και αλκοόλ” από σημερινούς εφήβους, ούτε καν ενήλικες παρακαλώ και εμείς οι μεγαλύτεροι και δήθεν έμπειροι κοιτάμε τα επιφανειακά θέματα που μας ηλεκτρίζουν από τα ΜΜΕ των πολιτικών παραγόντων, τη στιγμή που καθοδηγούνται πλήρως εδώ και πολλά χρόνια από το τρίγωνο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ-ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ-ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, που άθελα μας το στηρίζουμε, αφού συνεχίζουμε να ψηφίζουμε αυτή την πολιτική κατάσταση!!!

Ξέρουμε επίσης πάρα πολύ καλά, ότι μια κοινωνία σώζει τον πολιτισμό και την ιστορία της μόνο αν προφυλάξει την ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ της, χωρίς να την διαφθείρει να κοιτάζει μόνο το χρήμα, καταφεύγοντας στο εξωτερικό και αφήνοντας στους ΛΥΚΟΥΣ την τρίτη & τέταρτη ηλικία της ωραιότερης πατρίδας του κόσμου που λέγεται ΕΛΛΑΔΑ. Μόνο η νέα γενιά μπορεί να συνεχίζει μια μοναδική και πλούσια ιστορία όπως της Ελλάδος, εφόσον έχει πλούσια ψυχικά και πνευματικά κότσια να το κάνει, αλλιώς άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, απλά μαλώνουμε μεταξύ μας για να εκτονωνόμαστε και τα πολιτικά κοράκια να βρίσκουν εύφορο έδαφος να προχωράνε.

Share
Ετικέτες: Βασίλης Ψαράκης

Πρόσφατα άρθρα

10.587 προσλήψεις με voucher και κοινωφελή ΟΑΕΔ σε μουσεία και τουρισμό

Εως τις 30 Ιουλίου θα διαρκέσει η περίοδος υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα απασχόλησης 8.000…

08/07/2014

«Έκλεισαν» τα ταμεία του Ευαγγελισμού οι εργαζόμενοι

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Ηλίας Σιώρας, σήμερα όσοι προσέρχονταν στα επείγοντα, είτε…

08/07/2014

O εκπαιδευτικός όμιλος dp studies, 20 χρόνια πρωτοπόρος στην Ιδιωτική Εκπαίδευση

Προπτυχιακά   Το Πανεπιστήμιο FREDERICK της Κύπρου παρέχει σήμερα μια σειρά προπτυχιακών δια ζώσης (όπως…

08/07/2014

Σφορδή επίθεση Κεγκέρογλου στον ΠτΔ για τα περι «καταστροφικού» PSI

Σφορδή επίθεση Κεγκέρογλου στον ΠτΔ για τα περι «καταστροφικού» PSI Επίθεση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας…

08/07/2014

Νέα τμήματα από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ηρακλείου

Νέα τμήματα από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ηρακλείου Ο Δήμος Ηρακλείου, η…

08/07/2014

Υπουργείο Παιδείας: 271 νέες προσλήψεις αναπληρωτών

Υπουργείο Παιδείας: 271 νέες προσλήψεις αναπληρωτών Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι για…

08/07/2014

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ