Επίδομα παιδιού ΟΠΕΚΑ: Πληρώνεται τη Δευτέρα η 5η δόση

Επίδομα παιδιού ΟΠΕΚΑ: Πληρώνεται τη Δευτέρα η 5η δόση

27 Νοεμβρίου 2020

Τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου αναμένεται να καταβληθεί στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων η 5η δόση διμηνιαία δόση για το επίδομα παιδιού Α21 από τον ΟΠΕΚΑ.

Υπενθυμίζουμε ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα αιτήσεων για το επίδομα παιδιού Α21 έχει κλείσει προσωρινά από την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 00.01 (Μεσάνυχτα Τρίτης προς Τετάρτη 11-11), όπως συμβαίνει πριν από κάθε νέα πληρωμή. Η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα ενεργοποιηθεί εκ νέου μετά την εκκαθάριση και ολοκλήρωση της πληρωμής της πέμπτης διμηνιαίας δόσης για το 2020.

Το ποσό του επιδόματος διαμορφώνεται σε μηνιαία βάση στα 70 ευρώ/ 42 ευρώ/ 28 ευρώ για κάθε παιδί (για το πρώτο και δεύτερο παιδί ανάλογα με το ύψος του εισοδήματος του φορολογούμενου) και στα 140 ευρώ/ 84 ευρώ /56 ευρώ από το τρίτο και για κάθε επόμενο παιδί σε μηνιαία βάση.

Να σημειωθεί ότι η έκτη και τελευταία διμηνιαία δόση για το 2020 αναμένεται να καταβληθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021 από τον ΟΠΕΚΑ.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<