ΠΟΕΕΤ: Λύθηκε το πρόβλημα με το πλαφόν του ΟΑΕΔ

ΠΟΕΕΤ: Λύθηκε το πρόβλημα με το πλαφόν του ΟΑΕΔ

27 Νοεμβρίου 2020

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμό και τον Τουρισμό (ΠΟΕΕΤ) είχε επαφή με τη Διοίκηση του ΟΑΕΔ σχετικά με ένα θεμα που είχε δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα.

Αναφερόμαστε στην προσμέτρηση από τον ΟΑΕΔ της παράτασης που δόθηκε στα επιδόματα ανεργίας λόγω του κορωνοϊού στο πλαφόν των 400 ημερών επιδότησης. Ενα θέμα που έχει να κάνει με τα προβλήματα που συναντούν οι εποχιακοί υπάλληλοι που κάνουν αιτήσεις για το Ταμείο Ανεργίας αυτό το διάστημα.

Σύμφωνα λοιπόν με την ενημέρωση που έχουμε από την ΠΟΕΕΤ, ξεκαθαρίστηκε πως όσοι εργαζόμενοι είχαν πάρει πέρυσι 80 ημέρες επιδότηση ανεργίας οι δυο μήνες παράταση που δόθηκε στο πρώτο κύμα πανδημίας αυτοί δεν προσμετρούνται, επομένως δεν ξεπερνούνται οι 400 ημέρες επιδότησης και δικαιούνται το επίδομα ανεργίας!

«Για άλλη μια φορά η Ομοσπονδία μας κινήθηκε άμεσα και αποτελεσματικά ώστε να λυθεί ένα πρόβλημα που πήγε να δημιουργηθεί! Συνεχίζουμε την προσπάθεια μέχρι να ικανοποιηθούν όλα τα δίκαια αιτήματά μας» τονίζεται στην ανακοίνωση της ΠΟΕΕΤ

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<