Οι τούρτες που έχουν επάνω τους τους πολιτικούς αρχηγούς έχουν μεγάλη ζήτηση και ξεπουλάνε σε χρόνο ρεκόρ.
Μετρώντας αντίστροφα για να βγει ο νικητής των εκλογών 2023 υπάρχει ένα ζαχαροπλαστείο στη Θεσσαλονίκη που πήρε έμπνευση από τις κάλπες και τα κόμματα και έφτιαξε τούρτες που έχουν πάνω τους τους πολιτικούς αρχηγούς.
Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του ζαχαροπλαστείου, οι τούρτες έχουν μεγάλη ζήτηση και ξεπουλάνε σε χρόνο ρεκόρ, καθώς κάποιοι τις προπαραγγέλνουν και άλλοι τις παίρνουν απευθείας από το κατάστημα.
Οπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες του thes.gr, πάνω στα γλυκά έχουν τυπωθεί τα πρόσωπα του Κυριάκου Μητσοτάκη, του Αλέξη Τσίπρα, του Νίκου Ανδρουλάκη, του Δημήτρη Κουτσούμπα και του Κυριάκου Βελόπουλου, αλλά και τα λογότυπα των κομμάτων που εκπροσωπούν.
Ουσιαστική ενίσχυση της ρευστότητας των επαγγελματιών αγροτών φέρνει από την Κυριακή, 1η Νοεμβρίου, η διάθεση…
Στα 5 ευρώ για 50 λίτρα βενζίνης, στα 10 ευρώ για την ίδια ποσότητα ντίζελ…
Κατά περίπου 6% μειώθηκε η μέση δαπάνη ανά ταξιδιώτη τον Αύγουστο του 2026, καθώς ο…
Θετικός στην προοπτική επέκτασης του Κέντρου Υγείας Βάμου εμφανίστηκε ο υπουργός Υγείας 'Αδωνις Γεωργιάδης, κατά…
Με στόχο τη στήριξη των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων απέναντι στις συνεχιζόμενες πιέσεις στις διεθνείς…
Συνολικά 33,9 εκατ. ευρώ σε 117.198 αγρότες θα καταβάλει σήμερα, Παρασκευή, η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων…
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ