Στην επόμενη ημέρα επικεντρώνουν το «βλέμμα» τους στον ΣΥΡΙΖΑ με φόντο τη νέα πανωλεθρία που υπέστη το κόμμα στις εκλογές της 25ης Ιουνίου. «Θα τα συζητήσουμε όλα» είναι η ενδεικτική δήλωση του Χρήστου Σπίρτζη στη σκιά της συντριπτικής ήττας.
«Κατά τη γνώμη μου, θα συζητήσουμε τα πάντα. Έχουμε χρόνο. Έχουμε συγκεκριμένο πολιτικό στόχο, να μην αφήσουμε τη χώρα και τον λαό να καταντήσει σαν την Γαλλία. Δεν θα αφήσουμε τη ΝΔ και τη συντήρηση να διολισθήσει την Ελλάδα σαν την Γαλλία», τόνισε ο Χρήστος Σπίρτζης για τον ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στο MEGA, με την προσοχή στραμμένη στο αποτέλεσμα των εκλογών.
Ακόμη, ο ίδιος ανέφερε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα προχωρήσει σε πρωτοβουλίες για όλο τον προοδευτικό κόσμο, αλλά και στη δημιουργία μίας νέας λογικής πολιτικών και κοινωνικών προσεγγίσεων.
«Εμείς θα δώσουμε τη μάχη μας μέσα στη Βουλή και μέσα στην κοινωνία», κατέληξε.
Επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από τις πρώτες ώρες αύριο, τουλάχιστον μέχρι και τη Δευτέρα (2/11)…
Τις επόμενες ημέρες, μπορεί και τη Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2026, θα αναρτηθούν στην σελίδα της…
Από αύριο, Κυριακή 1η Νοεμβρίου 2026, τίθεται σε εφαρμογή σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση το…
Νέο ενεργειακό σοκ απειλεί την ελληνική οικονομία, καθώς η τιμή του φυσικού αερίου εκτινάχθηκε στα…
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η τακτοποίηση αυθαιρέτων κατηγορίας 1–4, με τους πολίτες να μπορούν να…
Οικονομική ενίσχυση που μπορεί να φτάσει συνολικά τα 800 ευρώ αναμένεται να λάβουν στις 30…
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ