O Μπάμπης Κονδυλάκης υποψήφιος Δήμαρχος Βιάννου - voucherergasia.gr

O Μπάμπης Κονδυλάκης υποψήφιος Δήμαρχος Βιάννου

Ο μέχρι πρότινος Δημοτικός Σύμβουλος και πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Κερατοκάμπου ” η Βίγλα” Μπάμπης Κονδυλάκης ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του ως Δήμαρχος Βιάννου. Ο κ. Κονδυλάκης διαδέχθηκε στην αρχηγία της παράταξης “Άνεμος Ελπίδας”  τον γιατρό Αλέξανδρο Γρυλιωνάκη μετά από εσωτερικές διεργασίες ανάμεσα στα μέλη της παράταξης.

Ο κ. Μπάμπης Κονδυλάκης είναι η τρίτη υποψηφιότητα που έχει ανακοινωθεί επίσημα για τον Δήμο Βιάννου, μετά τους Μηνά Σταυρακάκη και Μανώλη Αναστασάκη.

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Κονδυλάκη η οποία έγινε από τον ίδιο είναι η εξής:

“Φίλες και φίλοι

Οι επερχόμενες δημοτικές εκλογές είναι ίσως απο τις κρισιμότερες που γνώρισε ο τόπος μας, καθώς τα προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί είναι τεράστια και οι προκλήσεις της νέας εποχής γιγαντώνονται.

Ο πληθυσμός του Δήμου μας ολοένα και συρρικνώνεται, οι νέοι άνθρωποι μας εγκαταλείπουν και οι “ηρωικοί” εναπομείναντες ζουν καθημερινά αντιμέτωποι με αυτή τη θλιβερή πραγματικότητα.

Η επιδερμική και ψηφοκεντρική προσέγγιση των προβλημάτων και η διαχειριστική αντιμετώπισή τους, σε συνδυασμό με την έλλειψη πνοής,σχεδιασμού και οράματος, είναι οι κυριότεροι λόγοι που διαμόρφωσαν τη σημερινή εγκαταλελειμμένη, αποδυναμωμένη και “γερασμένη” εικόνα του Δήμου μας.

Φίλες και φίλοι
Συναισθανόμενος τη βαθιά κοινωνική μου ευθύνη, σήμερα που διανύω την παραγωγικότερη περίοδο της ζωής μου, τολμώ να αφιερωθώ “ψυχή τε και σώματι” στον αγώνα για ένα καλύτερο, ελπιδοφόρο και πιο φωτεινό αύριο για τον τόπο μου.

ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΟΝΔΥΛΑΚΗΣ
Υποψήφιος Δήμαρχος
Επικεφαλής της Παράταξης
“Άνεμος Ελπίδας”

Υ.Γ Οφείλω ένα μεγάλο δημόσιο “ευχαριστώ” στα μέλη και ιδιαίτερα στο φίλο και μέχρι σήμερα επικεφαλής της παράταξης “Άνεμος Ελπίδας” κ. Αλεξανδρο Γρυλιωνάκη, για την τιμή και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου ως οδηγού αυτού του αγώνα προς τη νίκη!!!”

Δείτε παρακάτω και την ανακοίνωση του  μέχρι πρότινος  επικεφαλή της Δημοτικής Παράταξης «Άνεμος Ελπίδας» και αρχηγού της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Βιάννου κ. Γρυλιωνάκη Αλέξανδρου για την αποχώρηση του από την ηγεσία της παράταξης.

“Αγαπημένοι, φίλοι και φίλες,

Ξεκινήσαμε πριν από πέντε περίπου χρόνια ένα όμορφο ταξίδι, ένα ταξίδι γοητευτικό για όλους εμάς και εσάς που απλά δεν αρκεστήκαμε στην διαχείριση της μιζέριας και οραματιστήκαμε τον τόπο μας ακόμα πιο όμορφο και ελκυστικό.

Ένα μήνα πριν τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2014 και μόλις μα εβδομάδα πριν την κατάθεση των υποψηφιοτήτων συστήθηκε από εμένα και μια μικρή ομάδα συνεργατών η δημοτική μας παράταξη «Άνεμος Ελπίδας». Ο άνεμος ελπίδας στην πορεία πλαισιώθηκε στηρίχτηκε και αγαπήθηκε από εκατοντάδες συνεργάτες και συνδημότες μας. Καταφέραμε να αναδειχθούμε με υψηλό ποσοστό στην θέση της μείζονος αντιπολίτευσης με εμένα ως επικεφαλής της, επτά εκλεγμένους εκπροσώπους δημοτικούς συμβούλους και τρεις προέδρους τοπικών συμβουλίων. Αυτά τα χρόνια ασκήσαμε τον θεσμικό μας ρόλο με σύνεση εγκράτεια και αίσθημα ευθύνης απέναντι στον τόπο και τους δημότες του. Δεν αναλωθήκαμε σε μια στείρα αντιπολιτευτική τακτική που θα αποσκοπούσε στην πολιτική μας ενδυνάμωση, αλλά με σταθερές αξίες κοινωνικής δικαιοσύνης και με τεκμηριωμένες προτάσεις οικονομικής , κοινωνικής και πολιτισμικής ανάπτυξης καθώς και βελτίωσης της λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών. Έτσι πορευτήκαμε για περισσότερο από τέσσερα χρόνια. Η στάση και η συμπεριφορά μας οδήγησε την παράταξή μας σε απόλυτη πλειοψηφική αποδοχή και την σχεδόν βέβαιη υπερψήφιση μας στις επόμενες δημοτικές εκλογές. 

Δυστυχώς όμως για προσωπικούς και κυρίως οικογενειακούς λόγους που τον τελευταίο χρόνο προέκυψαν αδυνατώ παρά την μεγάλη επιθυμία μου να ηγηθώ εκ νέου της παράταξης μας και να είμαι υποψήφιος δήμαρχος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Κρίνω ότι τα παιδιά μου έχουν την ανάγκη μου περισσότερο από κάθε άλλη φορά και οφείλω να σταθώ δίπλα τους με κάθε δυνατό τρόπο. Αυτές τις ημέρες προσπάθησα να επικοινωνήσω με όλα τα μέλη της παράταξής μας προκειμένου να τους ανακοινώσω προσωπικά την απόφαση μου.

Έπειτα από εποικοδομητική συζήτηση ανάμεσα στα μέλη της δημοτικής μας ομάδας αποφασίστηκε να ηγηθεί της παράταξής μας ο δημοτικός μας σύμβουλος Κονδυλάκης Χαράλαμπος ο οποίος επιθυμεί και διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά ενός ευγενή, προοδευτικού και σύγχρονου Δημάρχου.

Άξιος συνεχιστής των πολιτικών αξιών, των κοινωνικών οικονομικών και πολιτισμικών οραμάτων της παράταξης μας. 

Τα μέλη της παράταξης μας στηρίζουμε και προσωπικά εγώ με όλες μου τις δυνάμεις την υποψηφιότητα του. Δεν απομακρύνομαι από την πολιτική αρένα και δεν γυρίζω πλάτη στα προβλήματα του τόπου μου και για αυτό θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη μας και στο πλάι του υποψήφιου δημάρχου μας. Καλώ όλους τους φίλους και δημότες να δικαιολογήσουν και κατανοήσουν αυτή μου την απόφαση και να στηρίξουν με κάθε υγιή τρόπο την παράταξη μας και την υποψηφιότητα του αυριανού μας Δημάρχου.

Γρυλιωνάκης Αλέξανδρος 
Γιατρός 
Επικεφαλής της Μείζονος 
Αντιπολίτευσης Δήμου Βιάννου 
και Δημοτικής Παράταξης «Άνεμος Ελπίδας»
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.”

Πρόσφατα άρθρα

10.587 προσλήψεις με voucher και κοινωφελή ΟΑΕΔ σε μουσεία και τουρισμό

Εως τις 30 Ιουλίου θα διαρκέσει η περίοδος υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα απασχόλησης 8.000…

08/07/2014

«Έκλεισαν» τα ταμεία του Ευαγγελισμού οι εργαζόμενοι

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Ηλίας Σιώρας, σήμερα όσοι προσέρχονταν στα επείγοντα, είτε…

08/07/2014

O εκπαιδευτικός όμιλος dp studies, 20 χρόνια πρωτοπόρος στην Ιδιωτική Εκπαίδευση

Προπτυχιακά   Το Πανεπιστήμιο FREDERICK της Κύπρου παρέχει σήμερα μια σειρά προπτυχιακών δια ζώσης (όπως…

08/07/2014

Σφορδή επίθεση Κεγκέρογλου στον ΠτΔ για τα περι «καταστροφικού» PSI

Σφορδή επίθεση Κεγκέρογλου στον ΠτΔ για τα περι «καταστροφικού» PSI Επίθεση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας…

08/07/2014

Νέα τμήματα από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ηρακλείου

Νέα τμήματα από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ηρακλείου Ο Δήμος Ηρακλείου, η…

08/07/2014

Υπουργείο Παιδείας: 271 νέες προσλήψεις αναπληρωτών

Υπουργείο Παιδείας: 271 νέες προσλήψεις αναπληρωτών Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι για…

08/07/2014

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ