Χανιά: Κλειστές δύο Υπηρεσίες του Δήμου και ένα σχολείο λόγω κορωνοϊου - voucherergasia.gr
Κατηγορίες: Εκπαίδευση

Χανιά: Κλειστές δύο Υπηρεσίες του Δήμου και ένα σχολείο λόγω κορωνοϊου

Ο Δήμος Χανίων ενημερώνει τους πολίτες ότι, από σημερα και μέχρι νεωτέρας, θα παραμείνουν κλειστές στο κοινό δύο από τις υπηρεσίες του, μετά από την εκδήλωση δύο θετικών κρουσμάτων κορωνοϊού σε εργαζομένους.

Πρόκειται για τη Διεύθυνση Τοπικής Οικονομίας και Ανάπτυξης και το τμήμα Καθαριότητας της Δ/νσης Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Καθαριότητας, που από σημερα Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021 και μέχρι νεότερη ανακοίνωση, αναστέλλουν τη λειτουργία τους. Στις δύο υπηρεσίες διαπιστώθηκαν δύο κρούσματα covid-19 σε υπαλλήλους, οι οποίοι μετά τους σχετικούς διαγνωστικούς ελέγχους, βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Σε συνέχεια των πρωτοκόλλων διαρκούς προστασίας κατά της πανδημίας Covid-19 που εφαρμόζει ο Δήμος Χανίων για τους υπαλλήλους του, οι υπόλοιποι εργαζόμενοι βρίσκονται ήδη υπό περιορισμό και αναμένεται να υποβληθούν σε διαγνωστικό έλεγχο για κορωνοϊό, υπό την καθοδήγηση του ΕΟΔΥ. Παράλληλα, αύριο θα γίνουν εργασίες απολύμανσης σε όλους τους χώρους εργασίας των εν λόγω τμημάτων.

Οι πολίτες, για το διάστημα που οι υπηρεσίες παραμένουν σε αναστολή λειτουργίας, θα μπορούν να εξυπηρετούνται μέσω email ή/και τηλεφώνου, με τους παρακάτω τρόπους επικοινωνίας: Τμήμα Καθαριότητας: 28213 41777 -1, -2 και 28213 41778, e-mail: d-perivallon@chania.gr Δ/νση Τοπικής Οικονομίας και Ανάπτυξης: 28213 41649, e-mail: t-agro@chania.gr

To σχολείο Δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί μία εβδομάδα λειτουργίας από την επιστροφή των μαθητών και στα δημοτικά σχολεία, και το Δημοτικό Σχολείο στην Χρυσοπηγή κλείνει λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού συμφωνα με το parakritika.gr.

Αρχικά είχε ανακοινωθεί πως θα έκλεινε μόνο το ολοήμερο τμήμα του σχολείου, ωστόσο, νεότερη εξέλιξη κάνει λόγο για πλήρη αναστολή λειτουργίας, με τα μαθήματα να πραγματοποιούνται με τηλεκπαίδευση. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων…

Λόγω νέων κρουσμάτων ολόκληρο το σχολείο τίθεται σε αναστολή της δια ζώσης διδασκαλίας από σημερα. Για θέματα WEBEX καθώς και για το πόσο καιρό θα διαρκέσει η αναστολή, θα ενημερωθείτε από τους εκπαιδευτικούς και από την Διεύθυνση. Καλή υπομονή σε όλους και προσοχή!

Πρόσφατα άρθρα

10.587 προσλήψεις με voucher και κοινωφελή ΟΑΕΔ σε μουσεία και τουρισμό

Εως τις 30 Ιουλίου θα διαρκέσει η περίοδος υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα απασχόλησης 8.000…

08/07/2014

«Έκλεισαν» τα ταμεία του Ευαγγελισμού οι εργαζόμενοι

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Ηλίας Σιώρας, σήμερα όσοι προσέρχονταν στα επείγοντα, είτε…

08/07/2014

O εκπαιδευτικός όμιλος dp studies, 20 χρόνια πρωτοπόρος στην Ιδιωτική Εκπαίδευση

Προπτυχιακά   Το Πανεπιστήμιο FREDERICK της Κύπρου παρέχει σήμερα μια σειρά προπτυχιακών δια ζώσης (όπως…

08/07/2014

Σφορδή επίθεση Κεγκέρογλου στον ΠτΔ για τα περι «καταστροφικού» PSI

Σφορδή επίθεση Κεγκέρογλου στον ΠτΔ για τα περι «καταστροφικού» PSI Επίθεση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας…

08/07/2014

Νέα τμήματα από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ηρακλείου

Νέα τμήματα από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ηρακλείου Ο Δήμος Ηρακλείου, η…

08/07/2014

Υπουργείο Παιδείας: 271 νέες προσλήψεις αναπληρωτών

Υπουργείο Παιδείας: 271 νέες προσλήψεις αναπληρωτών Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι για…

08/07/2014

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ