voucherergasia.gr
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα

    Αλλάζουν οι ώρες κοινής ησυχίας από 1η Απριλίου

    Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων: Έρχονται καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις!

    Αντιμέτωποι με ιδιαίτερα υψηλά πρόστιμα κινδυνεύουν να έρθουν οδηγοί

    «Έφυγε» από τη ζωή η Μαρινέλλα

    «Έφυγε» από τη ζωή η Μαρινέλλα

  • Εκπαίδευση
    Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός δημιουργίας ταινίας μικρού μήκους με θέμα: «Ορθοδοξία και Ελληνισμός στην Κύπρο – 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή»

    ΥΠΑΙΘΑ: Ανακοινώθηκε η τοποθέτηση 56 εκπαιδευτικών με διετή θητεία σε Πειραματικά Σχολεία

    Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός δημιουργίας ταινίας μικρού μήκους με θέμα: «Ορθοδοξία και Ελληνισμός στην Κύπρο – 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή»

    Συμμετοχή του Γραφείου Αθλητισμού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στον Β’ Κύκλο Βιωματικών Εργαστηρίων του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού

    Από 25 Ιουλίου αρχίζουν οι αιτήσεις για μόνιμο διορισμό σε κενές οργανικές θέσεις εκπαιδευτικών

    ΥΠΑΙΘΑ: Νέο πλαίσιο για αποσπάσεις και μετατάξεις εκπαιδευτικών – Τι αλλάζει με το νομοσχέδιο

    Διευρύνεται το δίκτυο των Δημόσιων Ωνάσειων Σχολείων – Είκοσι θα λειτουργούν από το Σεπτέμβριο

  • Θέσεις εργασίας
    ΔΥΠΑ: Έρχεται νέο πρόγραμμα στήριξης της επιχειρηματικότητας

    ΔΥΠΑ: Μέχρι τις 7 Απριλίου οι αιτήσεις για ενίσχυση 7.000 προσλήψεων

    ΑΣΕΠ 5Κ/2023: Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για 397 μόνιμες θέσεις σε φορείς του Υπουργείου Υγείας

    Με μεγάλη συμμετοχή η «Ημερά Καριέρας» της ΔΥΠΑ στο Ηράκλειο της Κρήτης

    Με μεγάλη συμμετοχή η «Ημερά Καριέρας» της ΔΥΠΑ στο Ηράκλειο της Κρήτης

    Εκπνέει η διορία υποβολής αιτήσεων για προσλήψεις στην Πυροσβεστική

    Πυροσβεστικό Σώμα: Προκήρυξη 24 θέσεων Ειδικών Καθηκόντων Πληροφορικής και Επικοινωνιών

  • Οικονομία
    Youth Pass 150 ευρώ: Πώς και πότε θα το λάβουν οι νέοι

    Youth Pass 2026: Πώς γίνεται η αίτηση

    Τιμολόγια ρεύματος: Φθηνότερο ρεύμα το μεσημέρι

    ΔΕΔΔΗΕ: Από 1η Απριλίου η έναρξη θερινού ωραρίου της διζωνικής μειωμένης τιμολόγησης

    Επίδομα Παιδιού: Τη Δευτέρα 26/2 ανοίγει η πλατφόρμα για υποβολή αιτήσεων

    Επίδομα Παιδιού: Ανοίγει την Τρίτη 31/03/2026 η πλατφόρμα

    Σκρέκας: Δεν θα επιτρέψουμε αναίτιες ανατιμήσεις

    Θεοδωρικάκος: Ισχυρή πιθανότητα παράτασης του πλαφόν στα τρόφιμα

  • Εργασιακά

    Δώρο Πάσχα 2026: Πότε πληρώνει η ΔΥΠΑ – Γιατί «χάνεται» η αύξηση του κατώτατου μισθού

    Χατζηδάκης: Το φθινόπωρο τα πρώτα 300 εκατ. ευρώ για την κατάρτιση – Τι είπε για ΟΑΕΔ, ΛΑΕΚ, ΙΕΚ, ΕΠΑΛ

    Επιθεώρηση Εργασίας: Μετάβαση σε ένα εργασιακό περιβάλλον μηδενικής ανοχής στη βία και στην παρενόχληση

    Νέος κατώτατος μισθός: Αυτά είναι τα επιδόματα που «φουσκώνουν»

    ΔΥΠΑ: Έρχεται νέο πρόγραμμα στήριξης της επιχειρηματικότητας

    Δώρο Πάσχα 2026 από τη ΔΥΠΑ σε ανέργους: Νέες διευκρινίσεις για τον υπολογισμό του

  • VOUCHER
    Μητρώο Επιτυχόντων Voucher 750€

    Οριστικό Μητρώο Επιτυχόντων ΔΥΠΑ στο Voucher Εργαζομένων 750 ευρώ: Οι οδηγίες για τους ωφελούμενους και αυτά που πρέπει να κάνουν

    ΔΥΠΑ: Έρχεται νέο πρόγραμμα στήριξης της επιχειρηματικότητας

    Δημοσιεύθηκαν τα προγράμματα κατάρτισης στο νέο πρόγραμμα της ΔΥΠΑ

    Μητρώο Επιτυχόντων Voucher 750€

    Voucher 750 – Ανακοινώθηκε το τελικό μητρώο των επιτυχόντων

    Κοινωνικός τουρισμός: Tα τελικά αποτελέσματα για το voucher

    Κοινωνικός τουρισμός: Πώς θα δοθούν 300.000 vouchers

  • Πολιτική
    Σκρέκας: «Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η Κρήτη αποτελεί βασική προτεραιότητα»

    Σκρέκας: «Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η Κρήτη αποτελεί βασική προτεραιότητα»

    Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών: Οι 35 αυξήσεις που δόθηκαν στο Δημόσιο

    Προσχέδιο προϋπολογισμού: Ανάπτυξη 2,1%, πρωτογενές πλεόνασμα 0,5% έως 0,7% και μήνυμα δημοσιονομικής σταθερότητας

    Σφοδρή κριτική από την αντιπολίτευση στις ανακοινώσεις της κυβέρνησης για τον κατώτατο μισθό

    Έως 15/9 οι εγγραφές στα ΔΙΕΚ του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑΣ (VIDEO)

    Πιερρακάκης: Αναδρομικά από τις 15/3 οι επιδοτήσεις των αγροτών για τα λιπάσματα

  • Εκλογές
    Μητσοτάκης για ακρίβεια: Θα ζητήσω ευρωπαϊκή παρέμβαση -Τι είπε για ΦΠΑ και εισφορές (video)

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Από τις επόμενες εκλογές οι ομογενείς θα ψηφίζουν με επιστολική ψήφο

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Εκλογική περιφέρεια απόδημου ελληνισμού: Μετά 18 μήνες από τις επόμενες εκλογές το νέο σύστημα

    Singular Logic: Μέχρι τις 20:30 θα έχουμε ένα ασφαλές εκλογικό αποτέλεσμα

    Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για την επιστολική ψήφο και την εκλογική περιφέρεια Απόδημου Ελληνισμού

    Μαρινάκης: Η κυβέρνηση θα συνεργαστεί με όλους τους εκλεγμένους αξιωματούχους

    Μαρινάκης: Έρχεται νομοσχέδιο για Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές σε ένα γύρο

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αρχική Εκπαίδευση

ΕΛΜΕΠΑ: Υπογραφές για τη ριζική ανακαίνιση των κτηρίων!

από Ανδρέας Κριτσωτάκης
30/06/2021
σε Εκπαίδευση

102
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Υπογράφηκε  στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, η σύμβαση για την ανάθεση της μελέτης που αφορά στη ριζική ανακαίνιση κτηρίων συνολικής επιφάνειας 3.500 τμ στην Πανεπιστημιούπολη του Ηρακλείου. Ο συνολικός προϋπολογισμός δημοπράτησης ήταν 1.750.000 €, ενώ η χρηματοδότηση προήλθε από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Τη σύμβαση υπέγραψαν εκ μέρους της σύμπραξης, με διακριτικό τίτλο «Χ. ΜΑΡΑΒΕΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΙΚΕ – ΑΛΚΩΝ ΜΕΛΕΤΗΤΙΚΗ ΕΠΕ» η κα Γεωργία Φιλιπποπούλου και εκ μέρους του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου ο Πρύτανης, Καθηγητής Νικόλαος Κατσαράκης. Περισσότερες πληροφορίες για τους αναδόχους μπορείτε να βρείτε στους ιστότοπους www.maraveas.gr και www.al-fa.gr.

Ο Πρύτανης του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, υποδεχόμενος τους καλεσμένους αλλά και τους εκπροσώπους τύπου, χαρακτήρισε τη σύμβαση ανάθεσης της μελέτης για τη ριζική ανακαίνιση κτηρίων της Σχολής Επιστημών Διοίκησης και Οικονομίας ως καθοριστικής σημασίας για το Πανεπιστήμιο που έχει μεγάλη ανάγκη νέων, σύγχρονων κτηριακών υποδομών, καθώς εξελίσσεται και αναπτύσσεται διαρκώς. Πρόκειται για ένα εμβληματικό μελετητικό έργο, το οποίο θα ακολουθήσουν και άλλα αντίστοιχα, με τελικό στόχο τη ριζική αναβάθμιση / ανακαίνιση όλου του κτηριακού αποθέματος του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου.

Η κα Φιλιπποπούλου τόνισε ότι το έργο θα επιτελέσει σημαντικό εκπαιδευτικό, κοινωνικό και πολιτιστικό ρόλο στην καθημερινή λειτουργία του Εκπαιδευτικού Ιδρύματος. Στόχος της μελέτης είναι ο σχεδιασμός των κτηρίων με τρόπο που θα πληρούν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές λειτουργίας, καλύπτοντας τις σημερινές αλλά και μελλοντικές ανάγκες του Πανεπιστημίου. Βασικό κριτήριο σχεδιασμού αποτελεί επίσης η ενεργειακή αναβάθμιση των κτηρίων κατά τρόπο που να ελαχιστοποιούνται οι ανάγκες τους σε ενέργεια με τον βέλτιστο τεχνοοικονομικά τρόπο.

ΣχετικάΆρθρα

Επίδομα 534 ευρώ: Με ρήτρες οι νέες αναστολές συμβάσεων

Επίδομα 534 ευρώ: Με ρήτρες οι νέες αναστολές συμβάσεων

13/01/2022

Να κηρυχθεί η Τοπική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας  των ξενοδοχοϋπαλλήλων Νομού Ηρακλείου ως Γενικώς Υποχρεωτική

07/09/2021

Με την ολοκλήρωση των έργων τα κτήρια θα παραχωρηθούν στη Σχολή Επιστημών Διοίκησης και Οικονομίας και στα δύο Τμήματά της που έχουν έδρα στο Ηράκλειο, δηλαδή στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού και στο Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής.  Ο Κοσμήτορας της Σχολής, Καθηγητής Στέλιος Παπαδάκης, δήλωσε ότι η σημερινή ημέρα αποτελεί σημείο καμπής στην ανάπτυξη της Σχολής Επιστημών Διοίκησης και Οικονομίας, καθώς υπογράφεται η αρχή του τέλους ενός πολυετούς γεωγραφικού κατακερματισμού των εκπαιδευτικών και ερευνητικών δραστηριοτήτων της σχολής. Πλέον όλες οι δραστηριότητες αναμένεται να συγκεντρωθούν σε ένα ενιαίο σύγχρονο χώρο διαμορφωμένο με βάση τις διεθνείς προδιαγραφές που επιβάλλουν οι παρούσες συνθήκες εκπαίδευσης και έρευνας προσφέροντας τη δυναμική που προκύπτει από τη στενότερη αλληλεπίδραση των μελών της.

 

Στα παραδοτέα συμπεριλαμβάνονται τα πλήρη τεύχη δημοπράτησης του κατασκευαστικού έργου, ο προϋπολογισμός του οποίου εκτιμάται ότι θα φτάσει τα 12 εκατομμύρια ευρώ, ενώ οι αντίστοιχες εργασίες ανακαίνισης των κτηρίων εκτιμάται ότι θα έχουν ολοκληρωθεί στα τέλη του 2026. Την επίβλεψη της υλοποίησης της μελέτης έχει το Τμήμα Μελετών & Κατασκευών της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου.

 

Εκ μέρους της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών (ΔΤΥ), o Προϊστάμενός της, κ. Χαράλαμπος Κουτρούλης περιέγραψε το έργο ως κεντρικής σημασίας για την αναγεννημένη χρήση του κτηριακού αποθέματος του Πανεπιστημίου, με όρους ασφάλειας και ποιότητας, καθώς και την καθοριστική συνδρομή της Τεχνικής Υπηρεσίας στην υλοποίηση του αναπτυξιακού σχεδιασμού του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου.

 

Η Προϊσταμένη του τμήματος Μελετών και Κατασκευών της ΔΤΥ, κ. Έρη Τζανάκη, έκανε μια σύνοψη των περιεχομένων της μελέτης καθώς και των προδιαγραφών που απαιτείται να τηρηθούν στα πλαίσια υλοποίησης της σύμβασης.

 

Η εκδήλωση της υπογραφής της σύμβασης έλαβε χώρα στον προαύλιο χώρο του Πανεπιστημίου, παρουσία ενός μικρού αριθμού μελών της Συγκλήτου, καθώς συνεχίζουν και υφίστανται τα περιοριστικά μέτρα που αφορούν στον έλεγχο της διάδοσης της Covid-19. Τόσο η εκδήλωση όσο και η συνέντευξη τύπου που ακολούθησε μεταδόθηκαν από το κανάλι του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου στο YouTube: https://youtube.hmu.gr.

 

Στη συνέντευξη τύπου παρουσιάστηκαν επίσης οι επικείμενες τεχνικές μελέτες και τα έργα στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, καθώς και ορισμένες από τις κεντρικές αναπτυξιακές δράσεις του Ιδρύματος. Στόχος της Πρυτανείας είναι να έχουν δρομολογηθεί μέχρι τα τέλη του 2022 τα παρακάτω έργα υποδομών:

 

  1. Ένταξη στην πρόσκληση της Περιφέρειας Κρήτης για ανάθεση μελετών, των παρακάτω δύο νέων κτηρίων:
    1. Νέο Κτήριο Σχολής Μηχανικών στο Ηράκλειο, συνολικής επιφάνειας 7.500 τμ
    2. Νέο Κτήριο Σχολής Γεωπονικών Επιστημών στο Ηράκλειο συνολικής επιφάνειας 2.500 τμ

Σημειώνεται ότι η πρόσκληση ορίζει ότι το φυσικό και οικονομικό αντικείμενο του έργου θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τέλος του 2023. Εκτιμάται δε ότι ο συνολικός προϋπολογισμός δημοπράτησης της μελέτης των κτηρίων θα ξεπεράσει τα 2.000.000 €.

  1. Υπογραφή σύμβασης και υλοποίηση του έργου ανακαίνισης του κτηρίου του Πανεπιστημίου στα Χανιά, συνολικού προϋπολογισμού δημοπράτησης 870.000 €.
  2. Προκήρυξη, επιλογή αναδόχου και υλοποίηση του έργου ανακαίνισης του κτηρίου του Πανεπιστημίου στο Ρέθυμνο, το οποίο έχει παραχωρηθεί από το Δήμο Ρεθύμνου, συνολικού προϋπολογισμού δημοπράτησης 600.000 €.
  3. Ολοκλήρωση του έργου ανακαίνισης μεγάλου μέρους των Φοιτητικών Εστιών στο Ηράκλειο, συνολικού προϋπολογισμού δημοπράτησης 750.000 €.
  4. Προκήρυξη, επιλογή αναδόχου και υλοποίηση παρεμβάσεων στο Κλειστό Γυμναστήριο «Μάρκος Καραναστάσης» στο Ηράκλειο, που αφορούν στην επέκταση του χώρου άθλησης στην κεντρική σάλα και μεταφορά του χώρου ενδυνάμωσης σε κεντρικό σημείο του κτηρίου με παράλληλο άνοιγμά του στο κοινό. Τα έργα αυτά έχουν συνολικό προϋπολογισμό δημοπράτησης 500.000 €.
  5. Ολοκλήρωση του έργου ανακαίνισης του Εργαστηρίου Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων και Γεωργικής Μηχανικής του Τμήματος Γεωπονίας, συνολικού προϋπολογισμού δημοπράτησης 500.000 €.
  6. Ολοκλήρωση τεσσάρων (4) μικρών έργων παρεμβάσεων σε Εργαστήρια των Σχολών Μηχανικών και Γεωπονικών Επιστημών στο Ηράκλειο, συνολικού προϋπολογισμού δημοπράτησης 400.000 €.
  7. Ολοκλήρωση διαγωνιστικής διαδικασίας για την ανάθεση δύο μελετών:
    1. Βελτίωση και ανάπτυξη δικτύου άρδευσης και ύδρευσης στο Ηράκλειο (έξυπνα δίκτυα), συνολικού προϋπολογισμού δημοπράτησης 220.000 €.
    2. Ανακατασκευή Εργαστηρίου Βιοτεχνολογικών Εφαρμογών (πράσινο κτήριο), συνολικού προϋπολογισμού 96.000€
    3. Μετατροπή συμβατικού κτηρίου σε έξυπνο κτήριο (κτήριο ΠΑΣΙΦΑΗ) στο Ηράκλειο, συνολικού προϋπολογισμού 202.000 €

Σύμφωνα με τον Αντιπρύτανη Οικονομικών, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, Καθηγητή Θρασύβουλο Μανιό, στα έργα αυτά θα πρέπει να προστεθούν δύο σημαντικές ομάδες δράσεων που υλοποιεί το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο και αφορούν: α) υπηρεσίες συντήρησης που προσφέρονται από εξωτερικούς αναδόχους, τόσο σε ότι αφορά στα κτήρια του Πανεπιστημίου, όσο και στο πράσινο και στις καλλιέργειες, συνολικού ετήσιου προϋπολογισμού 900.000 € και β) απόκτηση εκπαιδευτικού και ερευνητικού εξοπλισμού.

 

Ειδικά, όσον αφορά στη δεύτερη ενότητα, το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο έχει δρομολογήσει, πριν τη μετάβαση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων στο Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης, την προμήθεια εκπαιδευτικού και ερευνητικού εξοπλισμού αξίας πάνω από 3,0 εκατομμύρια ευρώ μέχρι τα τέλη του 2022. Επίσης, έχουν μόλις προκηρυχθεί διαγωνισμοί προμήθειας εξοπλισμού που ξεπερνούν τα 5,2 εκατομμύρια ευρώ, η συντριπτική πλειονότητα του οποίου αναμένεται να έχει παραδοθεί και εγκατασταθεί μέσα στο ίδιο χρονικό διάστημα. 

 

Τέλος, το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο συμμετέχει σε σημαντικές αναπτυξιακές δράσεις, όπως οι Ενεργειακές Κοινότητες, μέσω της Εταιρείας Αξιοποίησης και Διαχείρισης της Περιουσίας του Ιδρύματος, μαζί με άλλους φορείς και επιχειρήσεις της Κρήτης.

Ετικέτες: συμβαση

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • ΥΠΑΙΘΑ: Ανακοινώθηκε η τοποθέτηση 56 εκπαιδευτικών με διετή θητεία σε Πειραματικά Σχολεία

    30 Μαρ 2026

  • Συμμετοχή του Γραφείου Αθλητισμού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στον Β’ Κύκλο Βιωματικών Εργαστηρίων του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού

    28 Μαρ 2026

  • ΥΠΑΙΘΑ: Νέο πλαίσιο για αποσπάσεις και μετατάξεις εκπαιδευτικών – Τι αλλάζει με το νομοσχέδιο

    28 Μαρ 2026

  • Δημοσίευση προγραμμάτων κατάρτισης στο νέο πρόγραμμα της ΔΥΠΑ

    27 Μαρ 2026

  • Ζαχαράκη: Η ίδρυση της ΑΣΠΤ είναι το πρώτο βήμα και αφετηρία μιας ευρύτερης μεταρρύθμισης της καλλιτεχνικής εκπαίδευσης

    27 Μαρ 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Μητρώο Επιτυχόντων Voucher 750€

    Οριστικό Μητρώο Επιτυχόντων ΔΥΠΑ στο Voucher Εργαζομένων 750 ευρώ: Οι οδηγίες για τους ωφελούμενους και αυτά που πρέπει να κάνουν

    82 shares
    Share 33 Tweet 21
  • Ενοίκια: Τι αλλάζει για ιδιοκτήτες και ενοικιαστές από 1η Απριλίου

    36 shares
    Share 14 Tweet 9
  • Fuel Pass 2026: Πότε αναμένονται οι πληρωμές – Καταβολή ολόκληρου του διμήνου

    21 shares
    Share 8 Tweet 5
  • Δώρο Πάσχα 2026 από τη ΔΥΠΑ σε ανέργους: Νέες διευκρινίσεις για τον υπολογισμό του

    21 shares
    Share 8 Tweet 5
  • Αύριο η νέα αύξηση του κατώτατου μισθού – το ιστορικό των αυξήσεων και το πλέγμα μέτρων για την ενίσχυση του εισοδήματος

    14 shares
    Share 6 Tweet 4

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.