Δεκαεπτά σχολεία έχουν αναστείλει πλήρως τη λειτουργία τους έπειτα από διάγνωση θετικού κρούσματος κορωνοϊού, ενώ 151 είναι συνολικά τα σχολικά συγκροτήματα όπου έχει γίνει διάγνωση του ιού.
Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας, 151 σχολεία επηρεάζονται αυτή την ώρα από κάποιο κρούσμα κορωνοϊού. Στα περισσότερα έχει διαταχθεί αναστολή λειτουργίας συγκεκριμένων τμημάτων ή τάξεων, ενώ 17 σχολεία έχουν κλείσει τελείως, εξαιτίας κάποιου κρούσματος κορωνοϊού.
Περισσότερα από τα μισά σχολεία στα οποία έχει εντοπιστεί κάποιο κρούσμα κορωνοϊού βρίσκονται στην Αττική. Η περιφέρεια της Αττικής άλλωστε εξακολουθεί να καταγράφει δυσανάλογα περισσότερες νέες μολύνσεις από τον κορωνοϊό καθημερινά. Το μεσημέρι, η λίστα περιελάμβανε 138 σχολεία -τμήματα, τάξεις και δομές- που έχουν πληγεί από τον κορωνοϊό.
Σημαντικά ενισχυμένο θα είναι φέτος το ετήσιο βοήθημα προς συνταξιούχους και ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, καθώς…
Στα 53 εκατ. ευρώ ανέρχεται ο εκτιμώμενος προϋπολογισμός της πρόσκλησης για την παροχή δωρεάν γεωργικών…
Tην Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου, από τις 10:30 έως τις 18:30 θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση της…
«Η διακονία του Οικουμενικού μας Πατριάρχη Βαρθολομαίου χαρακτηρίζεται από την απόλυτη αφοσίωσή του στην Εκκλησία,…
Συνεχίζονται οι αιτήσεις για το Ειδικό Εποχικό Βοήθημα της ΔΥΠΑ, με τους δικαιούχους να μπορούν…
Κατά την περίοδο 21 έως 25 Σεπτεμβρίου, θα καταβληθούν συνολικά 1.392.004.633,40 ευρώ σε 2.712.497 δικαιούχους,…
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ