Ξεκίνησε η παράδοση περισσότερων από 177.000 σετ ρομποτικής σε όλα τα σχολεία της χώρας, στο πλαίσιο προγράμματος -ύψους 30 εκατ. ευρώ- για την εκπαιδευτική καινοτομία, αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.
«Με σχέδιο ξεκίνησε η παράδοση περισσότερων από 177.000 σετ ρομποτικής & STEM σε όλα τα σχολεία της χώρας. Το πρόγραμμα εντάσσεται στο «Ελλάδα 2.0», ξεπερνά τα 30 εκατ. ευρώ και έχει στόχο την προώθηση της εκπαιδευτικής καινοτομίας», τονίζει συγκεκριμένα ο κ. Οικονόμου.
Για την 1η Ιουλίου 2027 μετατίθεται η έναρξη της υποχρεωτικής καταβολής των ενοικίων αποκλειστικά μέσω…
Νέα δεδομένα για την αγορά πρώτης κατοικίας φέρνει το «Σπίτι μου 3», με την κυβέρνηση…
Έως 10.000 ευρώ θα μπορούν να λάβουν άνθρωποι και οικογένειες που θα επιλέξουν να μεταφέρουν…
Σημαντικά ενισχυμένο θα είναι φέτος το ετήσιο βοήθημα προς συνταξιούχους και ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, καθώς…
Στα 53 εκατ. ευρώ ανέρχεται ο εκτιμώμενος προϋπολογισμός της πρόσκλησης για την παροχή δωρεάν γεωργικών…
Tην Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου, από τις 10:30 έως τις 18:30 θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση της…
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ