Πιστοποίηση Η/Υ: 4 μόρια στους Διορισμούς Εκπαιδευτικών. Αποκτήστε την εξ αποστάσεως! - voucherergasia.gr

Πιστοποίηση Η/Υ: 4 μόρια στους Διορισμούς Εκπαιδευτικών. Αποκτήστε την εξ αποστάσεως!

Ανακοινώθηκαν οι προκηρύξεις για τους διορισμούς εκπαιδευτικών στη Γενική Παιδεία. Επίσης, παραμονές του νέου έτους, ανακοινώθηκαν και οι προθεσμίες αιτήσεων και η υποβολή των δικαιολογητικών για τους μόνιμους διορισμούς σε Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Οι περίοδοι αιτήσεων θα πραγματοποιηθούν από  15 Ιανουαρίου έως 3 Φεβρουαρίου 2020 για την Πρωτοβάθμια και 5 έως 24 Φεβρουαρίου 2020 για την Δευτεροβάθμια.

Στην κατάθεση των δικαιολογητικών, οι υποψήφιοι καλούνται να υποβάλλουν και το πιστοποιητικό γνώσης χειρισμού Η/Υ ώστε να εξασφαλίσουν 4 μόρια.

Γενικά, η πιστοποίηση στις Νέες Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών, (ΤΠΕ) είναι απαιτητό προσόν σε όλες τις προκηρύξεις θέσεων εργασίας. Μάλιστα, αποτελεί υποχρεωτικό προσόν διορισμού στον δημόσιο τομέα. Πιο συγκεκριμένα:

Η ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

✅ Είναι υποχρεωτικό προσόν για συμμετοχή σε όλες τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ.

✅ Προσδίδει 4 μόρια στο ΝΕΟ σύστημα διορισμού εκπαιδευτικών.

✅ Μοριοδοτεί τους εκπαιδευτές ενηλίκων στις προσκλήσεις του ΙΝΕΔΙΒΙΜ για στελέχωση των δομών μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

✅ Είναι απαραίτητο προσόν για κάλυψη θέσης εργασίας στον ιδιωτικό τομέα.

✅ Είναι χρήσιμη σε όλους τους επαγγελματίες καθημερινά, καθώς οι γνώσεις αυτές είναι απαραίτητες για απλές αλλά και για σημαντικές εργασίες στο περιβάλλον εργασίας.

Εν όψει των επικείμενων προσλήψεων, τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης dp studies, (https://www.dpstudies.gr/) σχεδιάζουν και υλοποιούν τόσο με φυσική παρουσία (Δια Ζώσης) όσο και εξ αποστάσεως, ολοκληρωμένο πρόγραμμα κατάρτισης στην Πληροφορική προς απόκτηση του επίσημου πιστοποιητικού, που αναγνωρίζεται από το ελληνικό δημόσιο, Α.Σ.Ε.Π. αλλά και από ιδιωτικό τομέα.

Το πρόγραμμα του dp studies ονομάζεται “Κατάρτιση και Πιστοποίηση Υπολογιστών” και όπως προαναφέρθηκε έχει σχεδιαστεί με τέτοιον τρόπο ώστε να μπορεί να υλοποιηθεί και εξ αλοκλήρου εξ αποστάσεως.

Το εξ αποστάσεως πρόγραμμα στηρίζεται αποκλειστικά στην ασύγχρονη εκπαίδευση. Αυτό σημαίνει ότι οποιαδήποτε χρονική στιγμή εξυπηρετεί τον εκπαιδευόμενο, μπορεί να ακούει και να διαβάζει το εκπαιδευτικό υλικό από το σπίτι του. Μπορεί να ακούει την φωνή του καθηγητή, να βλέπει τις διαφάνειες του, να υλοποιεί τις ασκήσεις σε πραγματικό χρόνο και στο τέλος να κάνει τεστ προσομοίωσης εξετάσεων.

Η διαδικασία, ο συντονισμός και η ολοκληρωμένη συμμετοχή του εκπαιδευόμενου σε επίσημες εξετάσεις απόκτησης του απαιτητού πιστοποιητικού Πληροφορικής, θα γίνει για λογαριασμό του από το dp studies σε όποια πόλη της Ελλάδας επιθυμεί.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Όσοι επιθυμούν πάρουν περισσότερες πληροφορίες ή να ενταχθούν στους κύκλους του προγράμματος, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα (2810.313.603, 2810 24.00.24, 2810 285.627). Εναλλακτικά μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του προγράμματος πατώντας εδώ: http://bit.ly/2RM7DKS

Πρόσφατα άρθρα

10.587 προσλήψεις με voucher και κοινωφελή ΟΑΕΔ σε μουσεία και τουρισμό

Εως τις 30 Ιουλίου θα διαρκέσει η περίοδος υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα απασχόλησης 8.000…

08/07/2014

«Έκλεισαν» τα ταμεία του Ευαγγελισμού οι εργαζόμενοι

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Ηλίας Σιώρας, σήμερα όσοι προσέρχονταν στα επείγοντα, είτε…

08/07/2014

O εκπαιδευτικός όμιλος dp studies, 20 χρόνια πρωτοπόρος στην Ιδιωτική Εκπαίδευση

Προπτυχιακά   Το Πανεπιστήμιο FREDERICK της Κύπρου παρέχει σήμερα μια σειρά προπτυχιακών δια ζώσης (όπως…

08/07/2014

Σφορδή επίθεση Κεγκέρογλου στον ΠτΔ για τα περι «καταστροφικού» PSI

Σφορδή επίθεση Κεγκέρογλου στον ΠτΔ για τα περι «καταστροφικού» PSI Επίθεση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας…

08/07/2014

Νέα τμήματα από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ηρακλείου

Νέα τμήματα από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ηρακλείου Ο Δήμος Ηρακλείου, η…

08/07/2014

Υπουργείο Παιδείας: 271 νέες προσλήψεις αναπληρωτών

Υπουργείο Παιδείας: 271 νέες προσλήψεις αναπληρωτών Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι για…

08/07/2014

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ