Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά την Πέμπτη - voucherergasia.gr
Κατηγορίες: Εκπαίδευση

Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά την Πέμπτη

Πολλές περιοχές της χώρας συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στον απόηχο της κακοκαιρίας Ηφαιστίων και ορισμένα σχολεία δεν θα ανοίξουν ούτε αύριο, Πέμπτη 9 Ιανουαρίου, για την ασφάλεια των μαθητών.

Δήμος  Μάνδρας – Ειδυλλίας

Με απόφαση του Δημάρχου Χρήστου Ε. Στάθη κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία του Δήμου στις περιοχές των Βιλίων και των Ερυθρών μέχρι και την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020, λόγω του σφοδρού κύματος κακοκαιρίας.

Δήμος  Θηβαίων

Λόγω της χιονόστρωσης και των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Θηβαίων, μετά από απόφαση του Δημάρχου κ. Γιώργου Αναστασίου, ανακοινώνεται ότι, την Πέμπτη 9 και την Παρασκευή 10 Ιανουαρίουόλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Δημοτικής Ενότητας Πλαταιών θα παραμείνουν κλειστά.

Δήμος  Οροπεδίου Λασιθίου

Εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων ( χιονόπτωση, παγετός, και μη αναμενόμενες πλημμύρες ) που ταλαιπωρούν το Οροπέδιο Λασιθίου τα τελευταία 24ωρα, από Τετάρτη 8 /1  έως και Παρασκευή 10/1 τα σχολεία της περιοχής θα παραμείνουν κλειστά. Πιο συγκεκριμένα, από 8/1 έως 10/1 δεν θα λειτουργήσουν το Δημοτικό Σχολείο Αγ. Γεωργίου, το Νηπιαγωγείο Αγ. Γεωργίου, το Παράρτημα Νηπιαγωγείου στο Τζερμιάδων, ο Παιδικός & Βρεφικός Σταθμός Αγ. Γεωργίου, καθώς και το Γυμνάσιο και Λύκειο Τζερμιάδων.

Ποια σχολεία θα ξεκινήσουν αργότερα

Δήμος Φλώρινας

Με απόφαση του Δημάρχου Φλώρινας Βασίλη Γιαννάκη, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας, θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους μία ώρα αργότερα  την Πέμπτη 9 και την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμος  Θηβαίων

Λόγω της χιονόστρωσης και των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Θηβαίων, μετά από απόφαση του Δημάρχου κ. Γιώργου Αναστασίου, ανακοινώνεται ότι, την Πέμπτη 9 και την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Δημοτικής Ενότητας Βαγίων θα λειτουργήσουν από τις 09:00. Τα υπόλοιπα σχολεία του Δήμου Θηβαίων θα λειτουργήσουν κανονικά.

Share
Ετικέτες: κλειστά σχολεία

Πρόσφατα άρθρα

10.587 προσλήψεις με voucher και κοινωφελή ΟΑΕΔ σε μουσεία και τουρισμό

Εως τις 30 Ιουλίου θα διαρκέσει η περίοδος υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα απασχόλησης 8.000…

08/07/2014

«Έκλεισαν» τα ταμεία του Ευαγγελισμού οι εργαζόμενοι

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Ηλίας Σιώρας, σήμερα όσοι προσέρχονταν στα επείγοντα, είτε…

08/07/2014

O εκπαιδευτικός όμιλος dp studies, 20 χρόνια πρωτοπόρος στην Ιδιωτική Εκπαίδευση

Προπτυχιακά   Το Πανεπιστήμιο FREDERICK της Κύπρου παρέχει σήμερα μια σειρά προπτυχιακών δια ζώσης (όπως…

08/07/2014

Σφορδή επίθεση Κεγκέρογλου στον ΠτΔ για τα περι «καταστροφικού» PSI

Σφορδή επίθεση Κεγκέρογλου στον ΠτΔ για τα περι «καταστροφικού» PSI Επίθεση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας…

08/07/2014

Νέα τμήματα από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ηρακλείου

Νέα τμήματα από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ηρακλείου Ο Δήμος Ηρακλείου, η…

08/07/2014

Υπουργείο Παιδείας: 271 νέες προσλήψεις αναπληρωτών

Υπουργείο Παιδείας: 271 νέες προσλήψεις αναπληρωτών Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι για…

08/07/2014

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ