Προκάτ αίθουσες σε σχολεία του Δήμου Μινώα-Πεδιάδας - voucherergasia.gr

Προκάτ αίθουσες σε σχολεία του Δήμου Μινώα-Πεδιάδας

Στην τοποθέτηση τριών νέων, πλήρως εξοπλισμένων προκατασκευασμένων αιθουσών διδασκαλίας προχώρησε τις προηγούμενες ημέρες η Δημοτική Αρχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, με σκοπό την κάλυψη των στεγαστικών αναγκών του Δημοτικού Σχολείου Καστελλίου, του Γυμνασίου Αρκαλοχωρίου και του Γυμνασίου Θραψανού.

Οι νέες προκατασκευασμένες αίθουσες – οι οποίες παραδόθηκαν στο Δήμο μετά από δωρεά της εταιρείας ΤΕΡΝΑ Α.Ε. και κατόπιν σχετικού αιτήματος του Δημάρχου Μανώλη Φραγκάκη – αναμένεται να συμβάλλουν, όπως υποστηρίζει ο Δήμος, σημαντικά στην κάλυψη των αναγκών σχολικής στέγης των παραπάνω σχολείων. Παράλληλα, επισημαίνεται από το Δήμο ότι οι εν λόγω αίθουσες, πληρούν όλες τις σύγχρονες τεχνικές προδιαγραφές, όπως αυτές έχουν οριστεί από τις “Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.” (πρώην Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων).

«Η παραπάνω ενέργεια εντάσσεται στο γενικό σχεδιασμό της διοίκησης του Δήμου Μινώα Πεδιάδος για τη βελτίωση της σχολικής υποδομής και την αναβάθμιση  της εκπαιδευτικής δραστηριότητας στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας και έρχεται σε συνέχεια του έργου «Επισκευή & συντήρηση σχολικών κτιρίων», συνολικού προϋπολογισμού 520.000,00 €, τη σύμβαση του οποίου υπέγραψε το προηγούμενο διάστημα ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας, οι εργασίες του οποίου βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη» σημειώνεται από το Δήμο.

«Μια από τις βασικές προτεραιότητες της παρούσας δημοτικής αρχής αποτελεί η βελτίωση της σχολικής υποδομής στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται – σε συνέχεια και της υλοποίησης του έργου της επισκευής και συντήρησης μιας σειράς σχολικών μονάδων του Δήμου μας – και η τοποθέτηση 3 νέων προκατασκευασμένων αιθουσών διδασκαλίας οι οποίες θα συμβάλλουν τα μέγιστα στη διασφάλιση των συνθηκών ασφαλείας μαθητών και εκπαιδευτικών, όσο και στη βελτίωση της λειτουργικότητας των σχολικών μονάδων» επισημαίνει ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδος, Μ. Φραγκάκης, εκφράζοντας παράλληλα τις θερμές ευχαριστίες του προς την εταιρεία ΤΕΡΝΑ για την εν λόγω δωρεά.

Share
Ετικέτες: μινωασχολείο

Πρόσφατα άρθρα

10.587 προσλήψεις με voucher και κοινωφελή ΟΑΕΔ σε μουσεία και τουρισμό

Εως τις 30 Ιουλίου θα διαρκέσει η περίοδος υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα απασχόλησης 8.000…

08/07/2014

«Έκλεισαν» τα ταμεία του Ευαγγελισμού οι εργαζόμενοι

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Ηλίας Σιώρας, σήμερα όσοι προσέρχονταν στα επείγοντα, είτε…

08/07/2014

O εκπαιδευτικός όμιλος dp studies, 20 χρόνια πρωτοπόρος στην Ιδιωτική Εκπαίδευση

Προπτυχιακά   Το Πανεπιστήμιο FREDERICK της Κύπρου παρέχει σήμερα μια σειρά προπτυχιακών δια ζώσης (όπως…

08/07/2014

Σφορδή επίθεση Κεγκέρογλου στον ΠτΔ για τα περι «καταστροφικού» PSI

Σφορδή επίθεση Κεγκέρογλου στον ΠτΔ για τα περι «καταστροφικού» PSI Επίθεση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας…

08/07/2014

Νέα τμήματα από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ηρακλείου

Νέα τμήματα από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ηρακλείου Ο Δήμος Ηρακλείου, η…

08/07/2014

Υπουργείο Παιδείας: 271 νέες προσλήψεις αναπληρωτών

Υπουργείο Παιδείας: 271 νέες προσλήψεις αναπληρωτών Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι για…

08/07/2014

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ