Πρώτη ημέρα παρουσίας των εκπαιδευτικών στα σχολεία ήταν η χθεσινή, προκειμένου να προετοιμαστεί η επαναλειτουργία τους από την προσεχή Δευτέρα 11 Μαΐου.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του συστήματος myschool, που έδωσε άτυπα στη δημοσιότητα το Υπουργείο Παιδείας χθες το απόγευμα, 73.668 ήταν οι εκπαιδευτικοί Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (εκτός Ειδικής Αγωγής) που παρουσιάστηκαν στα σχολεία της χώρας.
Σημειώνεται, ότι για χθες η ΟΛΜΕ είχε προκηρύξει στάση εργασίας, στην οποία δηλώθηκαν ότι συμμετείχαν 276 εκπαιδευτικοί, σύμφωνα και πάλι με το Υπουργείο.
Θεσσαλονίκη: Κάρτες για δωρεάν μετακίνηση με την αστική συγκοινωνία σε πάνω από 4.000 μαθητές Δευτεροβάθμιας…
Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών (ΠΣΦ) υπενθυμίζει σε γονείς,…
Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη από ανακοπή καρδιάς…
Έρευνα της Αρχής Νομιμοποίησης Εσόδων από Παράνομες Εγκληματικές Δραστηριότητες, γνωστή και ως Αρχή για το…
Ξεκινά αύριο, Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2026, στις 11:00, η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για το ειδικό…
Την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο «Ελπίς», στην Αθήνα, άφησε ο Γιώργος Μαζωνάκης, σε ηλικία…
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ