Θ. Σιοτρόπου: «Οι ΣΧΟΛΕΣ ΩΜΕΓΑ σέβονται την ιστορία και τους σπουδαστές» - voucherergasia.gr

Θ. Σιοτρόπου: «Οι ΣΧΟΛΕΣ ΩΜΕΓΑ σέβονται την ιστορία και τους σπουδαστές»

Η διευθύντρια σπουδών των ΣΧΟΛΩΝ ΩΜΕΓΑ, Θεοδώρα Σιοτρόπου, μιλάει στο Voucher Ergasia για τις σχολές που επί σειρά ετών ξεχωρίζουν στην εκπαιδευτική αγορά, αναφέρεται στα προγράμματα σπουδών και τα πλεονεκτήματα, αλλά και στις πιστοποιήσεις που προσφέρουν οι ΣΧΟΛΕΣ ΩΜΕΓΑ.

Αναλυτικά η συνέντευξη της κ.Σιοτρόπου:

Πείτε μας δύο λόγια για τις Σχολές ΩΜΕΓΑ.

Οι Σχολές ΩΜΕΓΑ ιδρύθηκαν το 1969. Περισσότεροι από 50.000 απόφοιτοι εργάζονται σε διάφορα επαγγέλματα τις τελευταίες δεκαετίες στη χώρα μας και στο εξωτερικό. Στο πέρασμα των χρόνων διαβάζουμε τις ανάγκες αγοράς εργασίας και δημιουργούμε νέα προγράμματα, νέα διπλώματα και εξελισσόμαστε, έτσι όπως πρέπει να κάνει κάθε εκπαιδευτικό ίδρυμα που σέβεται την ιστορία και τους σπουδαστές του.

Ποια είναι τα σημεία υπεροχής σας;

Η δύναμη και η υπεροχή μας είναι η εξειδίκευση κ η παγκόσμια αναγνώριση μας, για αυτό και δε μας επιλέγουν μόνο Έλληνες, αλλά σπουδαστές απ όλο τον κόσμο.

Η βαρύτητα του ονόματος των Σχολών Ωμέγα αναμφισβήτητα, που είναι αποτέλεσμα της αγάπης μας για την εκπαίδευση και τη γνώση. Στις σχολές μας διδάσκουμε, εκπαιδεύουμε, εξειδικεύουμε τους σπουδαστές μας, ώστε να είναι οι καλύτεροι αυριανοί επαγγελματίες. Η λαμπρή σταδιοδρομία των φοιτητών μας είναι παράδοση για το ίδρυμα μας.

Ποιος μπορεί να απευθυνθεί σε εσάς;

Τα προγράμματα μας απευθύνονται σε ενήλικες, επαγγελματίες, ανέργους και φοιτητές. Για αρχική αλλά και για συνεχιζόμενη εκπαίδευση στελεχών επιχειρήσεων που αναζητούν την εξέλιξη, την εξειδίκευση ή ακόμη και την αλλαγή στον τομέα επιμόρφωσης.

Σε ποιους τομείς και σε ποια επαγγέλματα αφορούν οι σχολές σας;

 Εδώ και 50 χρόνια είμαστε η πρώτη επιλογή στον κλάδο της αεροπορίας και τουρισμού η Ωmega Aviation Academy δημιουργεί τους καλύτερους μηχανικούς αεροσκαφών, επιμελητές πτήσεων, συνοδούς εδάφους κ αέρος, αλλά και στελέχη που θα ασχοληθούν με το αεροπορικό maκαι τουριστικό management.

Στο χώρο του θαλάσσιου τουρισμού, η Ωmega Yachting Academy έρχεται να καλύψει την ανάγκη για κυβερνήτες σκαφών αναψυχής, αφού τα επαγγελματικά σκάφη αγγίζουν τις 5.000 στη χώρα μας. ο θαλάσσιος τουρισμός συνεισφέρει στο 1% στον ετήσιο τζίρο του τουρισμού. Το ΙΕΚ Ωμέγα συνεργάζεται με τον ΠΟΙΑΘ (Πανελλήνιος Όμιλος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης) στο κομμάτι των θεωρητικών μαθημάτων ειδικότητας και της πρακτικής εκπαίδευσης με τα σκάφη του Ομίλου.

Στον τομέα του Αθλητισμού καινοτομούμε με την ίδρυση του Ωmega Sports And Fitness Academy by Studio One,μία από τις 10 καλύτερες Σχολές Fitness στην Ευρώπη με πιστοποιημένα προγράμματα για προπονητές όλων των ομαδικών αθλημάτων (football, basket, volley,) tennis, αλλά κ νέα διπλώματα σε Pilates, Yoga, Personal Trainer, Tae Box, Power Cycling, Aqua Fitness. Και βέβαια δε θα μπορούσε να λείπει κ το Health κομμάτι που ασχολείται με τη Διατροφή, τη Διαιτολογία , τη Φυσιοθεραπεία.

Ποιες είναι οι πιστοποιήσεις των Σχολών ΩΜΕΓΑ;

 Οι πιστοποιήσεις δίνουν την αξία της μετοχής κάθε ιδρύματος στο παγκόσμιο εκπαιδευτικό χρηματιστήριο. Παρέχουμε πτυχία παγκόσμιας αναγνώρισης όπως αυτό της EASA (European Aviation Safety Agency), κρατικές πιστοποιήσεις επιπέδου 5 ΙΕΚ, επιπέδου 3 ΚΔΒΜ 2 επίσης επιπέδου 6 και 7 με πιστοποιήσεις από τους μεγαλύτερους διεθνείς φορείς ανά ειδικότητα και συνεργασία με τα μεγαλύτερα και καλύτερα πανεπιστήμια στον κόσμο, Συγκαταλεγόμαστε στην ελίτ της εκπαίδευσης. Από φέτος έχουμε προγράμματα πιστοποιημένα από κρατικούς φορείς της Ινδίας.

Πρόσφατα άρθρα

10.587 προσλήψεις με voucher και κοινωφελή ΟΑΕΔ σε μουσεία και τουρισμό

Εως τις 30 Ιουλίου θα διαρκέσει η περίοδος υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα απασχόλησης 8.000…

08/07/2014

«Έκλεισαν» τα ταμεία του Ευαγγελισμού οι εργαζόμενοι

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Ηλίας Σιώρας, σήμερα όσοι προσέρχονταν στα επείγοντα, είτε…

08/07/2014

O εκπαιδευτικός όμιλος dp studies, 20 χρόνια πρωτοπόρος στην Ιδιωτική Εκπαίδευση

Προπτυχιακά   Το Πανεπιστήμιο FREDERICK της Κύπρου παρέχει σήμερα μια σειρά προπτυχιακών δια ζώσης (όπως…

08/07/2014

Σφορδή επίθεση Κεγκέρογλου στον ΠτΔ για τα περι «καταστροφικού» PSI

Σφορδή επίθεση Κεγκέρογλου στον ΠτΔ για τα περι «καταστροφικού» PSI Επίθεση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας…

08/07/2014

Νέα τμήματα από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ηρακλείου

Νέα τμήματα από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ηρακλείου Ο Δήμος Ηρακλείου, η…

08/07/2014

Υπουργείο Παιδείας: 271 νέες προσλήψεις αναπληρωτών

Υπουργείο Παιδείας: 271 νέες προσλήψεις αναπληρωτών Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι για…

08/07/2014

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ