Την πρόσληψη 406 εκπαιδευτικών, ως προσωρινών αναπληρωτών στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση και στη Γενική Εκπαίδευση για το διδακτικό έτος 2021-2022, ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.
Επίσης προχωρούν 192 μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών, κατηγοριών ΤΕ και ΔΕ κλάδων/ειδικοτήτων Δευτεροβάθμιας σε κενές οργανικές θέσεις.
Συγκεκριμένα, διορίζονται 104 εκπαιδευτικοί στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και 88 εκπαιδευτικοί στα Μουσικά Σχολεία.
Με τους παραπάνω διορισμούς ο συνολικός αριθμός μόνιμων διορισμών εκπαιδευτικών σε κενές οργανικές θέσεις Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, καθώς και Μουσικών Σχολείων, για το σχολικό έτος 2021-2022, ανέρχεται σε 11.699, αναφέρει το υπουργείο Παιδείας.
Ο ψηφιακός μετασχηματισμός δεν αφορά πλέον μόνο την υιοθέτηση νέων πληροφοριακών συστημάτων ή την αυτοματοποίηση…
Περιθώριο έως το τέλος του 2026 έχουν οι φορολογούμενοι για να καλύψουν το απαιτούμενο όριο…
Απαντήσεις για το ποιοι είναι οι δικαιούχοι του επιδόματος των 400 ευρώ δίνει μεταξύ άλλων…
Ριζικές αλλαγές στον τρόπο εκπαίδευσης και εξέτασης των υποψήφιων οδηγών φέρνει η νέα προγραμματική σύμβαση…
Επίδομα 1.000 ευρώ θα χορηγεί ο Δήμος Κιλκίς για κάθε παιδί που γεννιέται για κάθε…
Μόλις το 3%-5% των μικρών επιχειρήσεων δηλώνει ότι έχει λάβει χρηματοδότηση μέσω τραπεζικού δανεισμού, ενώ…
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ