Ανάστατος ο Μυλοπόταμος μετά το αιματηρό επεισόδιο στα Ζωνιανά - voucherergasia.gr
Κατηγορίες: Επικαιρότητα

Ανάστατος ο Μυλοπόταμος μετά το αιματηρό επεισόδιο στα Ζωνιανά

Αναστατος πάλι ο ορεινός Μυλοπόταμος από το αιματηρό συμβάν που σημειώθηκε χθες το βράδυ στα Ζωνιανά.

Αποτέλεσμα αυτού είναι να έχουμε δύο τραυματίες, με τον ένα πιο σοβαρά. Μάλιστα ο τελευταίος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, το οποίο είναι υπό αστυνομικό κλοιο

Από χθες το βράδυ οπότε και σημειώθηκε το νέο αιματηρό επεισόδιο στον Ορεινό Μυλοπόταμο και συγκεκριμένα στα Ζωνιανά, η Αστυνομία έχει θέσει σε κλοιό τόσο το χωριό, όσο και το Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου.

Στο χωριό του Ορεινού Μυλοποτάμου, από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν αστυνομικές δυνάμεις για την αποφυγή τυχον επεισοδίων, αλλά και για τη διερεύνηση της υπόθεσης. Την ίδια ώρα, αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονταν και στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε ο πιο σοβαρά τραυματισμένος άνδρας, ο οποίος εισήχθη στο χειρουργείο. Έξω από το νοσοκομείο, είχαν σπεύσει κάτοικοι των Ζωνιανών, ακολουθώντας το ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον συγκεκριμένο άνδρα, ο οποιος πλέον νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ζητούμενο για τη νέα συμπλοκή, είναι η εξακρίβωση των ερευνών για τα αίτια, αλλά και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η συμπλοκή.

Συμφωνα με πληροφορίες στο επεισόδιο φαίνεται πως ενεπλάκησαν τουλάχιστον τρία άτομα με τα αίτια να παραμενουν ακόμη άγνωστα. Με βάση μαρτυρίες δύο αδέρφια γνωστής οικογένειας ενεπλάκησαν στο επεισόδιο με άτομο, άλλης γνωστής οικογένειας του χωριού. Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε ένα επεισόδιο στην περιοχή της Αξού και αμέσως μετά ακολούθησε το επεισόδιο στα Ζωνιανά. Αρχικά φαίνεται πως «μίλησαν» οι κατσούνες με συνέπεια τον τραυματισμό του ενός αδερφού. Ενώ λίγο αργότερα είχαμε στα Ζωνιανά τον τραυματισμό του άλλου αδερφού, ο οποιος φέρει τραύμα στην περιοχή της λεκάνης.

Οι πληροφορίες για το αιματηρό περισταστικό, για το οποίο πρώτα βγήκαν οι κατσούνες και μετά τα όπλα φαίνεται πως ήταν οι κτηνοτροφικές διασφορές. Αυτή την ώρα αναζητείται ένας 25χρονος που φαίνεται πως είχε εμπλοκή στο συμβάν

Share
Ετικέτες: ζωνιανα

Πρόσφατα άρθρα

10.587 προσλήψεις με voucher και κοινωφελή ΟΑΕΔ σε μουσεία και τουρισμό

Εως τις 30 Ιουλίου θα διαρκέσει η περίοδος υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα απασχόλησης 8.000…

08/07/2014

«Έκλεισαν» τα ταμεία του Ευαγγελισμού οι εργαζόμενοι

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Ηλίας Σιώρας, σήμερα όσοι προσέρχονταν στα επείγοντα, είτε…

08/07/2014

O εκπαιδευτικός όμιλος dp studies, 20 χρόνια πρωτοπόρος στην Ιδιωτική Εκπαίδευση

Προπτυχιακά   Το Πανεπιστήμιο FREDERICK της Κύπρου παρέχει σήμερα μια σειρά προπτυχιακών δια ζώσης (όπως…

08/07/2014

Σφορδή επίθεση Κεγκέρογλου στον ΠτΔ για τα περι «καταστροφικού» PSI

Σφορδή επίθεση Κεγκέρογλου στον ΠτΔ για τα περι «καταστροφικού» PSI Επίθεση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας…

08/07/2014

Νέα τμήματα από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ηρακλείου

Νέα τμήματα από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ηρακλείου Ο Δήμος Ηρακλείου, η…

08/07/2014

Υπουργείο Παιδείας: 271 νέες προσλήψεις αναπληρωτών

Υπουργείο Παιδείας: 271 νέες προσλήψεις αναπληρωτών Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι για…

08/07/2014

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ