Αποκαλύψεις-σοκ για τον λυράρη που βίαζε και εξέδιδε ανήλικο αγόρι - voucherergasia.gr
Επικαιρότητα

Αποκαλύψεις-σοκ για τον λυράρη που βίαζε και εξέδιδε ανήλικο αγόρι

Οι Αρχές βρίσκονται στα ίχνη του γιατρού που φέρεται να προσέγγισε το 11χρονο αγόρι, το οποίο ένας άνδρας κατηγορείται πως βίαζε και εξέδιδε στο Ηράκλειο Κρήτης, ενώ συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τη φρικιαστική υπόθεση.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης CRETA, ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων, Νίκος Καλομοίρης, είπε ότι o 66χρονος συλληφθείς λυράρης κατάφερε να προσεγγίσει το παιδί μέσω μαθημάτων λύρας.

Σημείωσε πως η μητέρα του ανήλικου ήταν αυτή που άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι, τονίζοντας ότι «η μητέρα ξεκίνησε να αναδεικνύει αυτό που είχε συμβεί στον γιο της μέσω κάποιων μηνυμάτων που είχε δει, ενημερώθηκε η Αστυνομία, και αμέσως οι συνάδελφοί μας κινητοποιήθηκαν».

«Βρήκαν τον 15χρονο έτσι ώστε να μιλήσει για όσα είχαν συμβεί τα τελευταία χρόνια, διότι είναι πάρα πολύ δύσκολο. Ο 66χρονος απειλούσε τον 15χρονο να μη μιλήσει στην οικογένειά του και στα αδέρφια του γιατί θα πάθαιναν το ίδιο και πολύ χειρότερα, έτσι ώστε να μην αποκαλύψει τα όσα συνέβαιναν από τα 11 του χρόνια», πρόσθεσε ο κ. Καλομοίρης.

Ο ίδιος σημείωσε: «Άμεσα οι συνάδελφοί μας πήγαν στο σπίτι του κατηγορούμενου, τον συνέλαβαν, έγινε κατάσχεση στο κινητό του τηλέφωνο έτσι ώστε να αποσταλεί στην αρμόδια υπηρεσία για τη διερεύνηση στοιχείων που θα μπορέσει να μας αποδείξει ή να μας επιφέρει κι άλλα νέα πρόσωπα που έχουν εμπλακεί στην υπόθεση, διότι ο 66χρονος είχε δημιουργήσει τρία διαφορετικά προφίλ του θύματος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έτσι ώστε να τον εκδίδει σε ενδιαφερόμενους “πελάτες”».

Για την ίδια υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται και γιατρός του ΕΣΥ, την αποπομπή του οποίου ζήτησε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.

Ο Νίκος Καλομοίρης είπε πως το θέμα του 46χρονου γιατρού βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης. «Η υπόθεση με τον 46χρονο γιατρό είναι στο στάδιο της προανακρίσεως, είναι θέμα χρόνου να συλληφθεί και εκείνος, έτσι ώστε να δούμε τις κατηγορίες που έχουμε εις βάρος του. Είναι ακόμα άλλοι δύο στο προσκήνιο, αλλά πιθανότατα εμπλέκονται πολύ περισσότεροι, διότι μέσω των κοινωνικών δικτύων που προσπαθούσε ο 66χρονος θα δούμε πόσοι εμπλέκονται και τις συνομιλίες που υπάρχουν, γιατί μπορεί να είναι περισσότεροι και από πέντε και από δέκα. Πιθανόν να είναι αρκετοί, δυστυχώς» ανέφερε.

Μιλώντας χθες στο Mega, ο πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου, Νίκος Καλομοίρης, είπε ότι η γρήγορη κινητοποίηση των Αρχών βοήθησε στην έγκαιρη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη.

«Κατά το άκουσμα της καταγγελίας από τη μητέρα του αρχικά και στη συνέχεια από τον 15χρονο να μας πει τι πραγματικά είχε συμβεί όλα αυτά τα χρόνια μέσω των απειλών και των ταραχών που του είχαν προκαλέσει ώστε να μην μπορεί να μιλήσει ούτε στον ίδιο του τον αδερφό και τη μητέρα του, οι συνάδελφοί μας έδρασαν άμεσα, κινητοποιήθηκαν άμεσα και συνέλαβαν αμέσως τον κατηγορούμενο», είπε χαρακτηριστικά.

Share
Ετικέτες: Κρήτηβιασμός

Πρόσφατα άρθρα

10.587 προσλήψεις με voucher και κοινωφελή ΟΑΕΔ σε μουσεία και τουρισμό

Εως τις 30 Ιουλίου θα διαρκέσει η περίοδος υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα απασχόλησης 8.000…

08/07/2014

«Έκλεισαν» τα ταμεία του Ευαγγελισμού οι εργαζόμενοι

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Ηλίας Σιώρας, σήμερα όσοι προσέρχονταν στα επείγοντα, είτε…

08/07/2014

O εκπαιδευτικός όμιλος dp studies, 20 χρόνια πρωτοπόρος στην Ιδιωτική Εκπαίδευση

Προπτυχιακά   Το Πανεπιστήμιο FREDERICK της Κύπρου παρέχει σήμερα μια σειρά προπτυχιακών δια ζώσης (όπως…

08/07/2014

Σφορδή επίθεση Κεγκέρογλου στον ΠτΔ για τα περι «καταστροφικού» PSI

Σφορδή επίθεση Κεγκέρογλου στον ΠτΔ για τα περι «καταστροφικού» PSI Επίθεση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας…

08/07/2014

Νέα τμήματα από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ηρακλείου

Νέα τμήματα από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ηρακλείου Ο Δήμος Ηρακλείου, η…

08/07/2014

Υπουργείο Παιδείας: 271 νέες προσλήψεις αναπληρωτών

Υπουργείο Παιδείας: 271 νέες προσλήψεις αναπληρωτών Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι για…

08/07/2014

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ