Δολοφονία στα Γλυκά Νέρα: Τα στοιχεία που «έδειξαν» ως δράστη τον πιλότο - voucherergasia.gr
Κατηγορίες: Επικαιρότητα

Δολοφονία στα Γλυκά Νέρα: Τα στοιχεία που «έδειξαν» ως δράστη τον πιλότο

Σόκαρε το πανελλήνιο η ομολογία του 32χρονου Μπάμπη, ο οποίος παραδέχθηκε στις αρχές ότι ο ίδιος δολοφόνησε την άτυχη στη σύζυγό του και στη συνέχεια σκηνοθέτησε ληστεία και φόνο.

Ειδικότερα, ομολόγησε χθες το βράδυ μετά από μία κατάθεση εφτά ωρών στη ΓΑΔΑ, καθώς τα στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει οι Αρχές έδειχναν εκείνο ως ύποπτο. Οδηγήθηκε από το μνημόσυνο της Καρολάιν στην Αλόννησο, στην Αθήνα συνοδεία αστυνομικών, που έφτασαν στο νησί με ελικόπτερο.

Η στυγερή δολοφονία, συνοδεύτηκε από τη σκηνοθεσία σκηνικού ληστείας μετά φόνου. Αφού σκότωσε την 22χρονη σύζυγό του, την τοποθέτησε μπρούμυτα στο κρεβάτι και έβαλε δίπλα της το 11 μηνών παιδί τους. Σκότωσε και τον σκύλο της οικογένειας, προκειμένου να προσδώσει στους υποτιθέμενους ληστές βάρβαρα ένστικτα. Τη μέρα του μνημόσυνου της Καρολάιν, βρέθηκε στην Αλόννησο και έκλαιγε στην αγκαλιά της μητέρας του θύματός του.

Υπήρχαν αρκετά στοιχεία στην διάθεση του τμήματος Ανθρωποκτονιών που βοήθησαν στην εξιχνίαση της δολοφονίας της άτυχης Καρολάιν, αποσπώντας την ομολογία του 32χρονου συζύγου της ότι την δολοφόνησε. Μεταξύ αυτών, το έξυπνο ρολόι της Κάρολαιν, το οποίο έδειχνε μέχρι πότε είχε η κοπέλα σφυγμούς, κάτι που δεν ταίριαζε με τις ώρες που είχε καταθέσει στις αρχές ο Μπάμπης.

Παράλληλα, τις ώρες που ο 32χρονος είχε ισχυριστεί ότι ήταν δεμένος, το κινητό του κατέγραφε βήματα, ενώ είχε ανταλλάξει και κάποια μηνύματα.

Όταν το ελικόπτερο έφτασε στην Αλόνησο να παραλάβει τον Μπάμπη, ο 32χρονος κατάλαβε τι επρόκειτο να γίνει. Όταν έφτασε στην ΓΑΔΑ ήταν έτοιμος να ομολογήσει. Όπως δήλωσαν αστυνομικές πηγές ο 32χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος ήταν έτοιμος να το «βγάλει» από μέσα του. Ο 32χρονος φαίνεται ότι ήταν έτοιμος να ομολογήσει. Όπως και έγινε.

Share
Ετικέτες: Γλυκά Νερά

Πρόσφατα άρθρα

10.587 προσλήψεις με voucher και κοινωφελή ΟΑΕΔ σε μουσεία και τουρισμό

Εως τις 30 Ιουλίου θα διαρκέσει η περίοδος υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα απασχόλησης 8.000…

08/07/2014

«Έκλεισαν» τα ταμεία του Ευαγγελισμού οι εργαζόμενοι

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Ηλίας Σιώρας, σήμερα όσοι προσέρχονταν στα επείγοντα, είτε…

08/07/2014

O εκπαιδευτικός όμιλος dp studies, 20 χρόνια πρωτοπόρος στην Ιδιωτική Εκπαίδευση

Προπτυχιακά   Το Πανεπιστήμιο FREDERICK της Κύπρου παρέχει σήμερα μια σειρά προπτυχιακών δια ζώσης (όπως…

08/07/2014

Σφορδή επίθεση Κεγκέρογλου στον ΠτΔ για τα περι «καταστροφικού» PSI

Σφορδή επίθεση Κεγκέρογλου στον ΠτΔ για τα περι «καταστροφικού» PSI Επίθεση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας…

08/07/2014

Νέα τμήματα από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ηρακλείου

Νέα τμήματα από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ηρακλείου Ο Δήμος Ηρακλείου, η…

08/07/2014

Υπουργείο Παιδείας: 271 νέες προσλήψεις αναπληρωτών

Υπουργείο Παιδείας: 271 νέες προσλήψεις αναπληρωτών Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι για…

08/07/2014

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ