Επίθεση με βιτριόλι: Τα κινητά θα δείξουν τη δράστρια - voucherergasia.gr
Κατηγορίες: Επικαιρότητα

Επίθεση με βιτριόλι: Τα κινητά θα δείξουν τη δράστρια

Μέχρι στιγμής η ΕΛ.ΑΣ. έχει 12 υπόπτους από τους οποίους το 80% έχει ισχυρό άλλοθι, ενώ το 20% έχει ενδείξεις αλλά όχι βάσιμα στοιχεία για να αποδοθούν κατηγορίες για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη στην Καλλιθέα.

Πάντως, τη Δευτέρα θα έρθουν τα πρώτα αποτελέσματα από την «σάρωση» των κεραιών κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή γύρω από το κτίριο που έγινε η επίθεση, για τον εντοπισμό «ύποπτων» επικοινωνιών, το κρίσιμο χρονικό διάστημα πριν και μετά την επίθεση. Και από εκεί ελπίζουν οι Αρχές να βρουν την άκρη του νήματος.

Αντίστοιχα αποτελέσματα αναμένονται από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου, από τα οποία θα επιχειρηθεί ο εντοπισμός συχνών επαφών η ανάσυρση ύποπτων ή απειλητικών μηνυμάτων, SMS, ακόμη και επικοινωνίες μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο μεταξύ νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τις έρευνες των αρχών τα οποία αφορούν σε ύποπτη που φέρεται να έχει μπει στο μικροσκόπιο των αρχών. Ειδικότερα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Μαζί σου» στο ΣΚΑΪ, στο επίκεντρο βρίσκεται μία γυναίκα που είχε μία πολύ προσωπική σχέση με άνδρα από το ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον της 34χρονης με τον οποίο η φερόμενη ως ύποπτη έχει αποκτήσει παιδί εκτός γάμου.

Σύμφωνα με στοιχεία που μετέδωσε η εκπομπή, η Ιωάννα γνώριζε από τις πληροφορίες οι οποίες διαρρέονταν στο επαγγελματικό περιβάλλον και από όσα της είπε ο άνδρας ότι αυτή η γυναίκα είχε μία ασταθή και ιδιόρρυθμη συμπεριφορά. Αυτή είναι η γυναίκα που η 34χρονη θεώρησε πως θα μπορούσε να κρύβεται πίσω από την επίθεση με το βιτριόλι και από την αρχή της εβδομάδας βρίσκεται στο μικροσκόπιο της αστυνομίας, ανέφερε η εκπομπή.

Σύμφωνα ωστόσο με όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή, η ύποπτη υποστήριξε ότι την ώρα της επίθεσης βρισκόταν σε δημόσια υπηρεσία, στην Κατεχάκη και ως εκ τούτου, η αστυνομία ερευνά η υπηρεσία έχει κάμερα ασφαλείας, ώστε να δει αν η γυναίκα έχει καταγραφεί απο κλειστό κύκλωμα.

Παράλληλα, οι αρχές εξετάζουν συνδυαστικά τα στοιχεία για την ύποπτη με την κατάθεση του οδηγού ταξί, για να διαπιστώσουν αν πρόκειται για τη γυναίκα που παρέλαβε από το Παγκράτι και την αποβίβασε επί της λεωφόρου Θησέως, κοντά στο σημείο της επίθεσης.

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

Share
Ετικέτες: Επικαιρότητα

Πρόσφατα άρθρα

10.587 προσλήψεις με voucher και κοινωφελή ΟΑΕΔ σε μουσεία και τουρισμό

Εως τις 30 Ιουλίου θα διαρκέσει η περίοδος υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα απασχόλησης 8.000…

08/07/2014

«Έκλεισαν» τα ταμεία του Ευαγγελισμού οι εργαζόμενοι

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Ηλίας Σιώρας, σήμερα όσοι προσέρχονταν στα επείγοντα, είτε…

08/07/2014

O εκπαιδευτικός όμιλος dp studies, 20 χρόνια πρωτοπόρος στην Ιδιωτική Εκπαίδευση

Προπτυχιακά   Το Πανεπιστήμιο FREDERICK της Κύπρου παρέχει σήμερα μια σειρά προπτυχιακών δια ζώσης (όπως…

08/07/2014

Σφορδή επίθεση Κεγκέρογλου στον ΠτΔ για τα περι «καταστροφικού» PSI

Σφορδή επίθεση Κεγκέρογλου στον ΠτΔ για τα περι «καταστροφικού» PSI Επίθεση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας…

08/07/2014

Νέα τμήματα από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ηρακλείου

Νέα τμήματα από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ηρακλείου Ο Δήμος Ηρακλείου, η…

08/07/2014

Υπουργείο Παιδείας: 271 νέες προσλήψεις αναπληρωτών

Υπουργείο Παιδείας: 271 νέες προσλήψεις αναπληρωτών Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι για…

08/07/2014

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ