Φονικό στα Ανώγεια: Οι κρίσιμες επόμενες μέρες και τα αποτελέσματα του DNA - voucherergasia.gr
Κατηγορίες: Επικαιρότητα

Φονικό στα Ανώγεια: Οι κρίσιμες επόμενες μέρες και τα αποτελέσματα του DNA

Κρίσιμο είναι το επόμενο χρονικό διάστημα, κατά το οποίο εκτιμάται ότι οι αρμόδιες Αρχές θα έχουν στα χέρια τους τα πρώτα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αθήνας για το διπλό φονικό των Ανωγείων.

Το πιο κρίσιμο στοιχείο που αναμένεται είναι, σύμφωνα με τις δύο πλευρές, η ανίχνευση DNA στις τέσσερις βολίδες που βρέθηκαν στον τόπο της διπλής αιματοχυσίας. Ζητούμενο, σύμφωνα με την εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ είναι να ανιχνευθεί το DNA του άτυχου μαντιναδολόγου Λευτέρη Καλομοίρη και να προσδιοριστεί η βολίδα που τον έπληξε και κατ’ επέκταση το όπλο από το οποίο πυροδοτήθηκε.

Ως γνωστόν η πλευρά Καλομοίρη υποστηρίζει ότι ο τόπος του εγκλήματος «πειράχθηκε» και ότι το 9αρι που παρέδωσε η οικογένεια Ξυλούρη δεν είναι αυτό που χρησιμοποιήθηκε στη φονική συμπλοκή. «Η οικογένεια Ξυλούρη ισχυρίζεται ότι δεν πυροβόλησαν. Δεν την συμφέρει να υπάρξει ταυτοποίηση και έτσι δίνουν ένα ψεύτικο πειστήριο» σχολιάζουν.

Η οικογένεια Ξυλούρη πάλι υποστηρίζει ότι ο άτυχος κτηνοτρόφος, πατέρας δύο παιδιών, δεν πυροβόλησε και ότι ο 29χρονος Μ. Καλομοίρης πυροβολώντας τον Γιώργη Ξυλούρη σκότωσε και τον πατέρα του.

Τα τελευταία 24ωρα έχουν διακινηθεί και άλλα σενάρια, στα οποία όμως οι αρμόδιες Αρχές δεν δίνουν πιθανότητες βασιμότητας.

Την ίδια ώρα στα Ανώγεια συνεχίζονται οι επαφές και οι διεργασίες τρίτων με μέλη των οικογενειών για να πέσουν οι τόνοι και να υπάρξει μία σχετική ηρεμία.

Ο 23χρονος μάρτυρας

Τη δική της σημασία έχει εξάλλου η κατάθεση του 23χρονου που βρέθηκε στο λάθος τόπο, τη λάθος στιγμή. Ηταν ο περαστικός που δέχτηκε τη σφαίρα στο πόδι του, στη διάρκεια των πυροβολισμών στα Ανώγεια.

Σύμφωνα με την κατάθεση του στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου ο 23χρονος κτηνοτρόφος έφτανε στην πλατεία την ώρα του καβγά. Τότε ηταν που δεχτηκε μια σφαίρα, εχασε τις αισθήσεις του και ξύπνησε στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων. Αυτό που είπε όμως είναι ότι στο περιστατικό ήταν περίπου 20-30 άτομα, τα οποία – λογικά- θα εχουν καλυτερη εικόνα για το συμβάν.

Share

Πρόσφατα άρθρα

10.587 προσλήψεις με voucher και κοινωφελή ΟΑΕΔ σε μουσεία και τουρισμό

Εως τις 30 Ιουλίου θα διαρκέσει η περίοδος υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα απασχόλησης 8.000…

08/07/2014

«Έκλεισαν» τα ταμεία του Ευαγγελισμού οι εργαζόμενοι

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Ηλίας Σιώρας, σήμερα όσοι προσέρχονταν στα επείγοντα, είτε…

08/07/2014

O εκπαιδευτικός όμιλος dp studies, 20 χρόνια πρωτοπόρος στην Ιδιωτική Εκπαίδευση

Προπτυχιακά   Το Πανεπιστήμιο FREDERICK της Κύπρου παρέχει σήμερα μια σειρά προπτυχιακών δια ζώσης (όπως…

08/07/2014

Σφορδή επίθεση Κεγκέρογλου στον ΠτΔ για τα περι «καταστροφικού» PSI

Σφορδή επίθεση Κεγκέρογλου στον ΠτΔ για τα περι «καταστροφικού» PSI Επίθεση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας…

08/07/2014

Νέα τμήματα από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ηρακλείου

Νέα τμήματα από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ηρακλείου Ο Δήμος Ηρακλείου, η…

08/07/2014

Υπουργείο Παιδείας: 271 νέες προσλήψεις αναπληρωτών

Υπουργείο Παιδείας: 271 νέες προσλήψεις αναπληρωτών Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι για…

08/07/2014

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ