Ξεκινά από την προσεχή Πέμπτη (15/4) η διάθεση εκατοντάδων χιλιάδων self test σε πολλές κατηγορίες εργαζομένων όπως τόνισε σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης.
«Είμαστε πολύ πιο κοντά στην ελευθερία. Είναι νωρίς να μιλήσουμε για το Πάσχα. Έχουμε στην διάθεσή μας όπλα όπως ο εμβολιασμός και τα self test. Μέσα στην εβδομάδα από την Πέμπτη θα διατεθούν self test και σε άλλες κατηγορίες πολιτών , σε 900.000 εργαζόμενους και στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα. Σε τράπεζες, δικαστήρια, λιανεμπόριο και στην ανοιχτή εστίαση», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο OPEN.
Παράλληλα, ο υπουργός Επικρατείας πρόσθεσε ότι αποδεικνύεται από τα πρώτα στοιχεία ότι τα self test είναι αποτελεσματικά. Αναφερόμενος στους εμβολιασμούς κ. Γεραπετρίτης κάλεσε τους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας να μην διστάζουν και να πάνε να εμβολιαστούν. Στο ερώτημα για τα φαινόμενα συνωστισμού είπε ότι έλεγχοι γίνονται αλλά θα πρέπει και οι νεότερης ηλικίας πολίτες που αισθάνονται άτρωτοι να είναι προσεκτικοί.
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/politiki/gerapetritis-pempti-self-test-900000-ergazomenoys
Οι αδήλωτες και απλήρωτες υπερωρίες εξακολουθούν να βαραίνουν την αγορά εργασίας, όπως προκύπτει από τα…
Ένα εκτεταμένο κύκλωμα «αχυρανθρώπων» και εταιρειών «φαντάσματα», που τα τελευταία τρία χρόνια χρησιμοποίησε 4.200 ΑΦΜ…
Τον «κουμπαρά» της νέας γενιάς θεσπίζει το νομοσχέδιο του υπουργού Εθνικής Οικονομίας Κυριάκου Πιερρακάκη για…
Μια προσφορά «5+1 δώρο» που αποδεικνύεται 105% ακριβότερη ανά λίτρο, μια μεγαλύτερη συσκευασία καφέ που…
Η 21η Δεκεμβρίου είναι η καταληκτική ημερομηνία για να πληρωθεί το Δώρο Χριστουγέννων 2026 στον…
Το Δώρο Χριστουγέννων 2026 δικαιούνται και φέτος οι άνεργοι που λαμβάνουν τακτική επιδότηση ανεργίας από…
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ