Γλυκά Νερά: Αποκαλύψεις για το σχέδιο δράσης των δολοφόνων της Καρολάιν - voucherergasia.gr
Κατηγορίες: Επικαιρότητα

Γλυκά Νερά: Αποκαλύψεις για το σχέδιο δράσης των δολοφόνων της Καρολάιν

Συγκλονισμένο παραμένει το πανελλήνιο από το έγκλημα στα Γλυκά Νερά με θύμα την 20χρονη Καρολάιν, η οποία βρήκε φρικτό θάνατο μπροστά στα μάτια του συζύγου της και του μόλις 11 μηνών βρέφους της.

Έξι μέρες μετά το στυγερό έγκλημα που συγκλόνισε την Ελλάδα, στελέχη του Ανθρωποκτονιών δεν σταματούν να αναζητούν τους δράστες της άγριας δολοφονίας της Καρολάιν. Ο 32χρονος άνδρας είναι σε συνεχή επαφή με τις αρχές και αναμένεται να δώσει και νέα κατάθεση, αφού όσο περνούν οι μέρες ξεπερνάει σιγά σιγά το σοκ και θα μπορεί να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες στους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση.

Το να θυμηθεί ο 32χρονος πιλότος όσα περισσότερα μπορεί είναι πολύ σημαντικά για τις έρευνες, προκειμένου να πέσει φως στο ποιοι ήταν εκείνοι που βρίσκονται πίσω από το άγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Μάλιστα, όπως έχει ο ίδιος καταθέσει έχει καταφέρει να δει το πρόσωπο του άνδρα που δολοφόνησε τη σύζυγό του, αφού του έπεσε το περιλαίμιο μοτοσυκλετιστή που φορούσε όταν ανέβηκε πάνω στο κρεβάτι για να ακινητοποιήσει την Καρολάιν.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι δράστες υπέπεσαν σε πολλά λάθη όταν μπήκαν στη μεζονέτα του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά. Ωστόσο οι αρχές ελπίζουν να βρουν αυτό το λάθος που θα αποβεί εν τέλει μοιραίο και θα οδηγήσει στην ταυτοποίηση και εν συνεχεία στη σύλληψη των δραστών.

Ένα από τα λάθη είναι πως στο σπίτι της τραγωδίας βρέθηκε γενετικό υλικό των δραστών και πλέον οι αξιωματικοί του ανθρωποκτονιών περιμένουν τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια για να κινηθούν ανάλογα.

Σύμφωνα με το MEGA οι αρχές εξετάζουν πολλά σενάρια για το έγκλημα. Ένα από αυτά είναι οι διαρρήκτες να άφησαν το αυτοκίνητό τους κάποια μέτρα μακριά από το σπίτι του ζευγαριού και πεζή μέσα από τα οικόπεδα στην περιοχή, να έφτασαν στο σπίτι.

Ένα άλλο ενδεχόμενο είναι οι τρεις κουκουλοφόροι να βρισκόταν σε επικοινωνία με άλλο άτομο της συμμορίας που ήταν εκτός του σπιτιού και είχε το ρόλο του τσιλιαδόρου.

Γι’ αυτό μάλιστα αναμένεται να γίνει και ανάλυση στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας για να διαπιστωθεί ποια στίγματα κινητών τηλεφώνων υπήρχαν στην περιοχή τις επίμαχες ώρες στα Γλυκά Νερά.

Πάντως, όπως έχει γίνει γνωστό, από τους εκατοντάδες φακέλους από τις κλοπές, διαρρήξεις και ληστείες σε σπίτια βορείων προαστίων, οι αρχές έχουν βάλει στο στόχαστρο τους για ανάλυση 12 περιστατικά. Σε αυτά είχαν εμπλοκή περισσότεροι από 30 κακοποιοί.

Αυτά τα άτομα τις επόμενες ώρες θα μπουν στο μικροσκόπιο για το που βρισκόταν τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας.

Όπως τονίζουν αστυνομικές πηγές, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται σε ποινικούς, δηλαδή σε σεσσημασμένους κακοποιούς που έχουν αποφυλακιστεί, ενώ στο στόχαστρο βρίσκονται περισσότερες από πέντε συμμορίες σκληρών ελλήνων και αλλοδαπών κακοποιών που έχουν διαπράξει βίαιες ληστείες σε σπίτια στην βορειοανατολική Αττική.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν ομοιότητες της ληστείας στα Γλυκά Νερά, στον τρόπο δράσης κακοποιών σε άλλες εισβολές σε σπίτια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμα και σήμερα αστυνομικοί της ασφάλειας βρίσκονταν στην περιοχή και έκαναν επιτόπιες έρευνες.

Την ίδια ώρα, διερεύνησης αξίζει και μια σοβαρή μαρτυρία, που έφτασε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» λίγες ώρες μετά τη ληστεία και την άγρια δολοφονία της 20χρονης.

Η γυναίκα που κάλεσε στην εκπομπή, ανέφερε ότι το βράδυ του τραγικού συμβάντος, έξω από υποκατάστημα τράπεζας στη Λεωφόρο Φυλής στα Λιόσια, δύο άτομα έκαναν κατάθεση 15.000 ευρώ σε ένα ATM, όπως αναφέρει το anikolouli.gr.

«Αυτοί από το άγχος τους έβαζαν τα λεφτά στο μηχάνημα όλα μαζί και μπλόκαρε. Αναγκάστηκαν να ζητήσουν βοήθεια για την κατάθεση από τη φίλη μου που περίμενε στη σειρά της» ανέφερε χαρακτηριστικά η μάρτυρας.

Share
Ετικέτες: Γλυκά Νερά

Πρόσφατα άρθρα

10.587 προσλήψεις με voucher και κοινωφελή ΟΑΕΔ σε μουσεία και τουρισμό

Εως τις 30 Ιουλίου θα διαρκέσει η περίοδος υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα απασχόλησης 8.000…

08/07/2014

«Έκλεισαν» τα ταμεία του Ευαγγελισμού οι εργαζόμενοι

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Ηλίας Σιώρας, σήμερα όσοι προσέρχονταν στα επείγοντα, είτε…

08/07/2014

O εκπαιδευτικός όμιλος dp studies, 20 χρόνια πρωτοπόρος στην Ιδιωτική Εκπαίδευση

Προπτυχιακά   Το Πανεπιστήμιο FREDERICK της Κύπρου παρέχει σήμερα μια σειρά προπτυχιακών δια ζώσης (όπως…

08/07/2014

Σφορδή επίθεση Κεγκέρογλου στον ΠτΔ για τα περι «καταστροφικού» PSI

Σφορδή επίθεση Κεγκέρογλου στον ΠτΔ για τα περι «καταστροφικού» PSI Επίθεση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας…

08/07/2014

Νέα τμήματα από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ηρακλείου

Νέα τμήματα από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ηρακλείου Ο Δήμος Ηρακλείου, η…

08/07/2014

Υπουργείο Παιδείας: 271 νέες προσλήψεις αναπληρωτών

Υπουργείο Παιδείας: 271 νέες προσλήψεις αναπληρωτών Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι για…

08/07/2014

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ