Γλυκά Νερά: Πιθανότητα να υπάρχει εμπλοκή και τρίτου προσώπου – Το μυστήριο με το σκουρόχρωμο αυτοκίνητο - voucherergasia.gr
Κατηγορίες: Επικαιρότητα

Γλυκά Νερά: Πιθανότητα να υπάρχει εμπλοκή και τρίτου προσώπου – Το μυστήριο με το σκουρόχρωμο αυτοκίνητο

Υπόνοιες πως μπορεί να υπάρχει και τρίτο πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση δολοφονίας στα Γλυκά Νερά αφήνει η εκπομπή Φως στο Τούνελ.

Το ρεπορτάζ της εκπομπής επιμένει στην εκδοχή του σκουρόχρωμου αυτοκινήτου που «πιάστηκε» από τις κάμερες ασφαλείας να κινείται στην περιοχή στα Γλυκά Νερά τις επίμαχες ώρες.

«Κάτι είχαν πει στην Καρολάιν; Κάτι είχε δει; Δεν ξέρω. Πάντως κάτι είχε κλονίσει την κοπέλα. Και μαθαίνω πως κάτι είχε πει σε στενό συγγενικό της πρόσωπο. Δεν φεύγεις από το σπίτι σου, ούτε ψάχνεις μέσα στη νύχτα για ξενοδοχείο, μετά από ένα απλό καυγαδάκι. Μπορεί να υπάρχει και τρίτο άτομο. Αυτό θα πρέπει να το ψάξει η αστυνομία και ο ανακριτής. Μπορεί να μην ήταν εκείνο το βράδυ εκεί αλλά μπορεί να βοήθησε τον δράστη σε άλλο επίπεδο», ανέφερε η Αγγελική Νικολούλη.

«Ο ίδιος ο δράστης μπορεί να λέει ότι θέλει στους αστυνομικούς. Μπορεί να τα λέει επειδή έτσι έγιναν τα πράγματα ή να τα λέει επειδή θέλει να καλύψει κάποιο πρόσωπο. Όλα αυτά θα τα ψάξει ο ανακριτής. Το έχει αυτό το δικαίωμα και νομίζω πως θα το κάνει», πρόσθεσε.

Παράλληλα ακόμη παραμένει μυστήριο το σκουρόχρωμο αυτοκίνητο μάρκας BMW το οποίο είναι ξένο προς την γειτονιά καθώς κανείς δεν ξέρει κάτι για αυτό τό όχημα που βρέθηκε στην περιοχή εκείνες τις ώρες.

Να θυμήσουμε πως το εν λόγω αυτοκίνητο έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας να μπαίνει στη Διαδόχου Παύλου, τον δρόμο που οδηγεί στη μεζονέτα που έγινε το φονικό στις 03:35 και να φεύγει με ταχύτητα προς τη Λεωφόρο Λαυρίου γυρω στις 05:30.

Πηγή: newsit – ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ

Share
Ετικέτες: Γλυκά Νερά

Πρόσφατα άρθρα

10.587 προσλήψεις με voucher και κοινωφελή ΟΑΕΔ σε μουσεία και τουρισμό

Εως τις 30 Ιουλίου θα διαρκέσει η περίοδος υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα απασχόλησης 8.000…

08/07/2014

«Έκλεισαν» τα ταμεία του Ευαγγελισμού οι εργαζόμενοι

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Ηλίας Σιώρας, σήμερα όσοι προσέρχονταν στα επείγοντα, είτε…

08/07/2014

O εκπαιδευτικός όμιλος dp studies, 20 χρόνια πρωτοπόρος στην Ιδιωτική Εκπαίδευση

Προπτυχιακά   Το Πανεπιστήμιο FREDERICK της Κύπρου παρέχει σήμερα μια σειρά προπτυχιακών δια ζώσης (όπως…

08/07/2014

Σφορδή επίθεση Κεγκέρογλου στον ΠτΔ για τα περι «καταστροφικού» PSI

Σφορδή επίθεση Κεγκέρογλου στον ΠτΔ για τα περι «καταστροφικού» PSI Επίθεση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας…

08/07/2014

Νέα τμήματα από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ηρακλείου

Νέα τμήματα από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ηρακλείου Ο Δήμος Ηρακλείου, η…

08/07/2014

Υπουργείο Παιδείας: 271 νέες προσλήψεις αναπληρωτών

Υπουργείο Παιδείας: 271 νέες προσλήψεις αναπληρωτών Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι για…

08/07/2014

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ