Γλυκά Νερά: Τα νέα δεδομένα που έχει η ΕΛ.ΑΣ και τα ερωτήματα για την «ψυχολόγο» - voucherergasia.gr
Κατηγορίες: Επικαιρότητα

Γλυκά Νερά: Τα νέα δεδομένα που έχει η ΕΛ.ΑΣ και τα ερωτήματα για την «ψυχολόγο»

Σημειώνεται ότι η φερόμενη ως ψυχολόγος είχε καταθέσει στην αστυνομία σχετικά με τη δολοφονία της 20χρονης, καθώς είχε πρόσβαση σε ευαίσθητες πληροφορίες σχετικά με τη ζωή του ζευγαριού και την οικονομική του κατάσταση.

Περιθώρια αισιοδοξίας για την έκβαση της υπόθεσης του άγριου εγκλήματος στα Γλυκά Νερά και την ταυτοποίηση του ενός από τους τρεις δράστες αφήνουν οι αρμόδιοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ που εστιάζουν κυριώς στην επεξεργασία των σημαντικών στοιχείων που έχουν ήδη συλλέξει. Σύμφωνα με το ρεπορταζ του ΣΚΑΙ ο κύκλος των υπόπτων έχει κλείσει. 

Παράλληλα, οι δηλώσεις, οι επαφές, οι επικοινωνίες της γυναίκας που δηλώνει ψυχολόγος και είχε απευθυνθεί σε αυτή η 20χρονη Καρολάιν, προκειμένου να βοηθηθεί ψυχολογικά, αποτελούν πλέον αντικείμενο αστυνομικής έρευνας. Αφορμή η επιστολή του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων, που ζητά να καταθέσει εντός δύο ημερών το πτυχίο της από ΑΕΙ καθώς και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Υπενθυμίζεται πως η «ψυχολόγος» σε πρόσφατες συνεντεύξεις της, είχε αποκαλύψει κάποιες λεπτομέρειες των συνεδριών της με την Καρολάιν, κάτι που σύμφωνα με ψυχολόγους, αποτελούσε ενέργεια μη τήρησης του ιατρικού απορρήτου.  

Σημειώνεται ότι η φερόμενη ως ψυχολόγος είχε καταθέσει στην αστυνομία σχετικά με τη δολοφονία της 20χρονης, καθώς είχε πρόσβαση σε ευαίσθητες πληροφορίες σχετικά με τη ζωή του ζευγαριού και την οικονομική του κατάσταση.

Οι αρμόδιοι αξιωματικοί συνεχίζουν να ερευνούν την πιθανότητα ύπαρξης εσωτερικής πληροφόρησης για την οικονομική κατάσταση της οικογένειας, και σε αυτό το πλαίσιο θα ερευνήσουν αν η συγκεκριμένη γυναίκα με κάποιο τρόπο είχε δώσει άθελά της σχετικές πληροφορίες που μπορεί να κατέληξαν στους αδίστακτους δράστες. Μπορεί να ανεβαίνει λίγο το μικρό ποσοστό της ενδεχόμενης εσωτερικής πληροφόρησης αλλά ακόμη οι αστυνομικοί προκρίνουν αυτό της τυχαίας επιλογής της μεζονέτας του ζευγαριού. 
         
Η ίδια απαντά μέσω της δικηγόρου πως δεν θα κάνει καμία δήλωση ή σχόλιο, χωρίς να ξεκαθαρίζει αν είναι κάτοχος πτυχίου Ψυχολογίας ή εάν έχει άδεια άσκησης επαγγέλματος, ενώ τονίζει πως θεωρεί «άκαιρη» την όποια δήλωση ή ανακοίνωση σχετικά με τα όσα έχουν λάβει χώρα κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα. 

Share
Ετικέτες: Γλυκά Νερά

Πρόσφατα άρθρα

10.587 προσλήψεις με voucher και κοινωφελή ΟΑΕΔ σε μουσεία και τουρισμό

Εως τις 30 Ιουλίου θα διαρκέσει η περίοδος υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα απασχόλησης 8.000…

08/07/2014

«Έκλεισαν» τα ταμεία του Ευαγγελισμού οι εργαζόμενοι

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Ηλίας Σιώρας, σήμερα όσοι προσέρχονταν στα επείγοντα, είτε…

08/07/2014

O εκπαιδευτικός όμιλος dp studies, 20 χρόνια πρωτοπόρος στην Ιδιωτική Εκπαίδευση

Προπτυχιακά   Το Πανεπιστήμιο FREDERICK της Κύπρου παρέχει σήμερα μια σειρά προπτυχιακών δια ζώσης (όπως…

08/07/2014

Σφορδή επίθεση Κεγκέρογλου στον ΠτΔ για τα περι «καταστροφικού» PSI

Σφορδή επίθεση Κεγκέρογλου στον ΠτΔ για τα περι «καταστροφικού» PSI Επίθεση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας…

08/07/2014

Νέα τμήματα από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ηρακλείου

Νέα τμήματα από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ηρακλείου Ο Δήμος Ηρακλείου, η…

08/07/2014

Υπουργείο Παιδείας: 271 νέες προσλήψεις αναπληρωτών

Υπουργείο Παιδείας: 271 νέες προσλήψεις αναπληρωτών Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι για…

08/07/2014

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ