Η οικογένειά του Κώστα Βουτσά αρνήθηκε την ταφή δημοσία δαπάνη - voucherergasia.gr
Κατηγορίες: Επικαιρότητα

Η οικογένειά του Κώστα Βουτσά αρνήθηκε την ταφή δημοσία δαπάνη

Την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών ο Κώστας Βουτσάς, ένας από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου.

Ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης αποφάσισε να παραχωρήσει τάφο, τιμής ένεκεν, στο Α΄ Νεκροταφείο στην οικογένεια του Κώστα Βουτσά.

Η σορός του δημοφιλούς ηθοποιούς τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα και το τελευταίο αντίο δόθηκε την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου.

Με σημερινή της ανάρτηση στο Instagram η κόρη του, Θεοδώρα, αφού ευχαρίστησε όσους τίμησαν τον πατέρα της, επισήμανε ότι η οικογένεια αρνήθηκε να γίνει η κηδεία του Κώστα Βουτσά δημοσία δαπάνη.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση:

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε ολους για την συμμετοχή σας στο πένθος μας.

«Είναι πολύ μεγάλη η αγάπη που λαμβάνουμε από όλους για τον μπαμπά, για τον Κώστα, τον Κωστή. Σας ευχαριστούμε πολύ! Ευχαριστούμε τους φίλους, τους συνεργάτες, τους θαυμαστές που ήρθαν στην κηδεία, εκείνους που έστειλαν στεφάνια, που έστειλαν μηνύματα, που ήταν εκεί για τον μπαμπά με όποιο τρόπο μπορούσαν. Λάβαμε τόσα μηνύματα από όλα τα σημεία της γης όπου υπάρχουν Έλληνες. Αισθανθήκαμε την αγάπη όλων!

Θα θέλαμε επίσης, με αυτήν την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Αθηναίων. Ήταν όλοι δίπλα μας από την πρώτη στιγμή. Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο προσωπικά και τον Δήμο για την προσφορά του τάφου και μνήματος προς τιμήν του μπαμπά και της προσφοράς του. Το δεχόμαστε με μεγάλη περηφάνια για τον πατέρα μας.

Ευχαριστούμε θερμά την Υπουργό Πολιτισμού και Υπουργό Εσωτερικών, και των υπαλλήλων του κάθε υπουργείου για την στήριξη. Είμαστε πολύ περήφανες για τον πατέρα μας που προσφέρθηκε για εκείνον η Δημοσία Δαπάνη. Ευχαριστούμε πολύ για την τιμή που του κάνετε. Η οικογένεια όμως του Κώστα Βουτσά, αποφασίσαμε να μην δεχτούμε το ποσό της Δημοσίας Δαπάνης. Θα θέλαμε να δοθεί σε κάποιον ή κάποιους που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Έτσι θα έκανε ο πατέρας μας.

Ο πατέρας μας φρόντισε για μας, ακόμα μια φορά- μέσα από τον Διόνυσο, τον εισπρακτικό φορέα των ηθοποιών. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε δημόσια το γραφείο τελετών Σκλια και προσωπικά τον ιδιοκτήτη των γραφείων Πάνο Σκλια για την υπεροχή διεκπεραίωση της τελετής. Ήταν δίπλα μας από την πρώτη στιγμή και μας βοήθησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο παρέχοντας ότι χρειαζόμασταν για να χαιρετήσουμε με τον τρόπο που θέλαμε τον Κώστα Βουτσά.

Ευχαριστούμε τον κ. Γεωργουσόπουλο, τον Δήμαρχο Αθηνών κ. Μπακογιάννη, τον ΓΓ του ΚΚΕ κ. Κουτσούμπα, τον Αρχηγό της αγαπημένης του ΑΕΚ κ.Μελισσανιδη, τον Πρόεδρο του Διονύσου κ. Γαλανό, τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου κ. Λιγνάδη, την κα. Μιμή Ντενίση για τους υπέροχους επικήδειους λόγους τους, τα τελευταία υπέροχα λόγια που άκουσε ο μπαμπάς. Σας ευχαριστούμε για την αγαπη.

Share
Ετικέτες: Βουτσας

Πρόσφατα άρθρα

10.587 προσλήψεις με voucher και κοινωφελή ΟΑΕΔ σε μουσεία και τουρισμό

Εως τις 30 Ιουλίου θα διαρκέσει η περίοδος υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα απασχόλησης 8.000…

08/07/2014

«Έκλεισαν» τα ταμεία του Ευαγγελισμού οι εργαζόμενοι

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Ηλίας Σιώρας, σήμερα όσοι προσέρχονταν στα επείγοντα, είτε…

08/07/2014

O εκπαιδευτικός όμιλος dp studies, 20 χρόνια πρωτοπόρος στην Ιδιωτική Εκπαίδευση

Προπτυχιακά   Το Πανεπιστήμιο FREDERICK της Κύπρου παρέχει σήμερα μια σειρά προπτυχιακών δια ζώσης (όπως…

08/07/2014

Σφορδή επίθεση Κεγκέρογλου στον ΠτΔ για τα περι «καταστροφικού» PSI

Σφορδή επίθεση Κεγκέρογλου στον ΠτΔ για τα περι «καταστροφικού» PSI Επίθεση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας…

08/07/2014

Νέα τμήματα από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ηρακλείου

Νέα τμήματα από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ηρακλείου Ο Δήμος Ηρακλείου, η…

08/07/2014

Υπουργείο Παιδείας: 271 νέες προσλήψεις αναπληρωτών

Υπουργείο Παιδείας: 271 νέες προσλήψεις αναπληρωτών Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι για…

08/07/2014

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ