Καρατομήσεις στην ΕΛ.ΑΣ. μετά τα τραγικά γεγονότα στη Νέα Φιλαδέλφεια - voucherergasia.gr
Επικαιρότητα

Καρατομήσεις στην ΕΛ.ΑΣ. μετά τα τραγικά γεγονότα στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ραγδαίες εξελίξεις έρχονται στην ΕΛ.ΑΣ. μετά τα όσα συνέβησαν χθες το βράδυ στη Νέα Φιλαδέλφεια, με την επιδρομή των Κροατών χούλιγκαν και τη δολοφονία 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει έντονη ενόχληση στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για το πώς διαχειρίστηκε η αστυνομία το περιστατικό. Από το πώς οι Κροάτες χούλιγκαν μπήκαν στην Ελλάδα (εισήλθαν στη χώρα από την Κακαβιά), έως το πώς έφτασαν ανενόχλητοι στην Αθήνα και στην OPAP Arena, όπου έκαναν την αιματηρή επίθεση στους φίλους της ΑΕΚ.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένονται καρατομήσεις, όχι μόνο όσον αφορά το τμήμα αθλητικής βίας, αλλά και ευρύτερα.

ΕΔΕ για τις ενέργειες της ΕΛ.ΑΣ.

Να σημειωθεί ότι διοικητική Έρευνα για τις ενέργειες της Αστυνομίας σχετικά με τα χθεσινά αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, που προκάλεσαν χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ μαζί με Έλληνες οπαδούς συνεργούς τους, αναμένεται να διαταχθεί από το Αρχηγείο του Σώματος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ενώ η παράλληλα συνεχίζεται η έρευνα για την διαλεύκανση όλων των πτυχών της υπόθεσης.

Υπενθυμίζεται ότι οι χούλιγκαν της Ντιναμό, παρά το γεγονός ότι είχε απαγορευτεί η μετακίνηση οπαδών της ομάδας από την Κροατία και η παρουσία τους στον σημερινό αγώνα με την ΑΕΚ στο OPAP Arena, κατάφεραν να φτάσουν οδικώς στην Αθήνα, συναντήθηκαν με οπαδούς του ΠΑΟ στο σταθμό Ειρήνη του ΗΣΑΠ, όπου άφησαν τα αυτοκίνητα, μετέβησαν με το τρένο στον σταθμό του ηλεκτρικού στα Πευκάκια και από εκεί με τα πόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου επιτέθηκαν με μανία εναντίον οπαδών της ΑΕΚ, στη συμβολή των οδών Κιουτάχειας και Πατριάρχου Κωνσταντίνου.

Εν τω μεταξύ είχαν κινητοποιηθεί δυνάμεις των ΜΑΤ οι οποίες όμως έφτασαν αφού είχαν αρχίσει τα επεισόδια, κατά την διάρκεια των οποίων τραυματίστηκε σοβαρά από μαχαίρι ένας 29χρονος φίλαθλος της ΑΕΚ, ο οποίος ξεψύχησε λίγο αργότερα, παρά τις προσπάθειες των γιατρών στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός.

Από ακατάσχετη αιμορραγία ο θάνατος του 29χρονου

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ο άτυχος 29χρονος δέχτηκε χτύπημα με αιχμηρό αντικείμενο στο μπράτσο και πέθανε τελικά από ακατάσχετη αιμορραγία. ‘Αλλοι 8 τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο και συγκεκριμένα τρεις Έλληνες και πέντε Κροάτες

Share

Πρόσφατα άρθρα

10.587 προσλήψεις με voucher και κοινωφελή ΟΑΕΔ σε μουσεία και τουρισμό

Εως τις 30 Ιουλίου θα διαρκέσει η περίοδος υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα απασχόλησης 8.000…

08/07/2014

«Έκλεισαν» τα ταμεία του Ευαγγελισμού οι εργαζόμενοι

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Ηλίας Σιώρας, σήμερα όσοι προσέρχονταν στα επείγοντα, είτε…

08/07/2014

O εκπαιδευτικός όμιλος dp studies, 20 χρόνια πρωτοπόρος στην Ιδιωτική Εκπαίδευση

Προπτυχιακά   Το Πανεπιστήμιο FREDERICK της Κύπρου παρέχει σήμερα μια σειρά προπτυχιακών δια ζώσης (όπως…

08/07/2014

Σφορδή επίθεση Κεγκέρογλου στον ΠτΔ για τα περι «καταστροφικού» PSI

Σφορδή επίθεση Κεγκέρογλου στον ΠτΔ για τα περι «καταστροφικού» PSI Επίθεση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας…

08/07/2014

Νέα τμήματα από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ηρακλείου

Νέα τμήματα από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ηρακλείου Ο Δήμος Ηρακλείου, η…

08/07/2014

Υπουργείο Παιδείας: 271 νέες προσλήψεις αναπληρωτών

Υπουργείο Παιδείας: 271 νέες προσλήψεις αναπληρωτών Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι για…

08/07/2014

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ