Κρήτη: Σοκάρει το πανελλήνιο η υπόθεση της διπλής άγριας δολοφονίας! - voucherergasia.gr
Κατηγορίες: Επικαιρότητα

Κρήτη: Σοκάρει το πανελλήνιο η υπόθεση της διπλής άγριας δολοφονίας!

Στα ίχνη του δράστη βρίσκονται οι αστυνομικές Αρχές στην Κρήτη, μετά από τη συλλογή στοιχείων για την διπλή άγρια δολοφονία που έγινε πριν λίγα 24ωρα στο Πασακάκι Χανίων.

Συμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. ο δράστης ειναι αλλοδαπός ο οποίος σκότωσε το ζευγάρι αρπάζοντας 10.000 ευρώ και έπειτα διέφυγε και από τότε αναζητείται από τις Αρχές!
Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται μετά και από την ανακάλυψη του πτώματος του 82χρονου. Το θέαμα ήταν τόσο σοκαριστικό ωστε δεν άντεξαν ούτε οι αστυνομικοί που αντίκρισαν τον ηλικιωμένο κατακρεουργημενο μέσα σε μια βαλίτσα.

Ο ηλικιωμένος ο οποίος αναζητείτο από τις Αρχές, βρέθηκε κατασφαγμένος μεσα σε μία βαλίτσα, σοκάροντας ακόμη και τους ανδρες της ΕΛ.ΑΣ. που βρεθηκαν στο χώρο του εγκληματος.
Η Αστυνομία να αναζητά πλέον την άκρη του νήματος και τον εντοπισμό του ενοχου, στο πρόσωπο ενός αλλοδαπού. Αξίζει να σημειωθεί πως στο σημείο βρέθηκε και ιατροδικαστής, επιχειρώντας και ο ίδιος, μέσα από την αυτοψία να δώσει στοιχεία για τη διελεύκανση της υπόθεσης.

Ο ηλικιωμένος άνδρας βρέθηκε νεκρός σε κοντινή απόσταση από το σημείο που εντοπίστηκε η ηλικιωμένη στραγγαλισμένη. Σημειώνεται ότι τα ίχνη του είχαν χαθεί από την περασμένη Παρασκευή. Τελικά η έρευνα έδειξε τον άγριο τρόπο δολοφονίας του ηλικιωμένου, με την υπόθεση να παίρνει πλέον άλλη τροπή. Υπενθυμίζεται ότι χθες είχε εκδοθεί silver Alert για την εξαφάνιση του ηλικιωμένου.

Η τοπική ΕΛ.ΑΣ. σημερα εξέδωσε το παρακάτω Δελτίο Τύπου για την υπόθεση

«Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη αλλοδαπού, για ανθρωποκτονία, σε βάρος δύο ατόμων, στα Χανιά
Προχθές (25.10.2020) μετά τα μεσάνυχτα, βρέθηκε νεκρή εντός της οικίας της, ημεδαπή, στα Χανιά, στη συνέχεια χθες (26.10.2020) το μεσημέρι βρέθηκε σε ακόμη μία οικία το πτώμα ημεδαπού άντρα.

Οι δύο ημεδαποί (άντρας και γυναίκα), όπως προέκυψε από την διενεργηθείσα προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, είχαν θανατωθεί από αλλοδαπό άτομο, το οποίο στη συνέχεια αφαίρεσε, στην οικία της ημεδαπής, το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ περίπου και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στο σημείο μετέβη Ιατροδικαστής, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων και του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη».

Η κηδεία της άτυχης 79χρονης θα γίνει στις 3 σήμερα το μεσημέρι.

Share
Ετικέτες: δολοφονίαφόνος

Πρόσφατα άρθρα

10.587 προσλήψεις με voucher και κοινωφελή ΟΑΕΔ σε μουσεία και τουρισμό

Εως τις 30 Ιουλίου θα διαρκέσει η περίοδος υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα απασχόλησης 8.000…

08/07/2014

«Έκλεισαν» τα ταμεία του Ευαγγελισμού οι εργαζόμενοι

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Ηλίας Σιώρας, σήμερα όσοι προσέρχονταν στα επείγοντα, είτε…

08/07/2014

O εκπαιδευτικός όμιλος dp studies, 20 χρόνια πρωτοπόρος στην Ιδιωτική Εκπαίδευση

Προπτυχιακά   Το Πανεπιστήμιο FREDERICK της Κύπρου παρέχει σήμερα μια σειρά προπτυχιακών δια ζώσης (όπως…

08/07/2014

Σφορδή επίθεση Κεγκέρογλου στον ΠτΔ για τα περι «καταστροφικού» PSI

Σφορδή επίθεση Κεγκέρογλου στον ΠτΔ για τα περι «καταστροφικού» PSI Επίθεση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας…

08/07/2014

Νέα τμήματα από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ηρακλείου

Νέα τμήματα από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ηρακλείου Ο Δήμος Ηρακλείου, η…

08/07/2014

Υπουργείο Παιδείας: 271 νέες προσλήψεις αναπληρωτών

Υπουργείο Παιδείας: 271 νέες προσλήψεις αναπληρωτών Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι για…

08/07/2014

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ