Κρούσμα κορωνοϊού σε κατάστημα της Lidl στο Ηράκλειο - voucherergasia.gr
Κατηγορίες: Επικαιρότητα

Κρούσμα κορωνοϊού σε κατάστημα της Lidl στο Ηράκλειο

Kρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε σε κατάστημα της Lidl στο Ηράκλειο, με αποτέλεσμα η εταιρία να προχωρήσει χθες, στην προσωρινή αναστολή λειτουργίας του καταστήματός της στην περιοχή της  Ν. Αλικαρνασσσού .

Το κατάστημα έκλεισε προκειμένου να γίνει απολύμανση στον χώρο, όπως προβλέπει το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ ενώ θα γίνει και ιχνηλάτηση των επαφών του εργαζομένου.

Το κατάστημα, θα επαναλειτουργει σημερα απο τις 08:00 το πρωί.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Lidl Ελλάς είναι προσηλωμένη στη διαφάνεια, την υπεύθυνη επιχειρηματικότητα και αναγνωρίζει την ευθύνη που της αναλογεί απέναντι στην ελληνική κοινωνία και τη δημόσια υγεία.

Για τη Lidl Ελλάς η υγεία και η ασφάλεια των εργαζόμενων και των καταναλωτών συνιστά απόλυτη προτεραιότητα.

Στο πλαίσιο της απόλυτης διαφάνειας, η εταιρία ενημερώνει ότι λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος κορωνοϊού Covid-19 ενός από τους εργαζομένους στο κατάστημα Νέας Αλικαρνασσού Ηρακλείου Κρήτης, το κατάστημα έχει αναστείλει προσωρινά τη λειτουργία του ακολουθώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες σε συνεννόηση με τον ΕΟΔΥ.

Θα διενεργηθεί απολύμανση σε όλους τους χώρους του καταστήματος από εξειδικευμένη εταιρία, ώστε να δοθεί το πιστοποιητικό απολύμανσης, ενώ θα πεταχτούν όλα τα φρέσκα προϊόντα καθώς και τα προϊόντα αρτοποιείου έψησης (bake off) και θα αντικατασταθούν με νέα μετά την απολύμανση.

Όλοι οι υπόλοιποι εργαζόμενοι θα υποβληθούν σε μοριακό τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού Covid-19 και θα ακολουθήσουν τις σχετικές οδηγίες του ΕΟΔΥ τόσο σε περίπτωση θετικού όσο και αρνητικού αποτελέσματος, ενώ το κατάστημα θα επαναλειτουργήσει με νέο προσωπικό.

Για όσο διάστημα το κατάστημα παραμείνει κλειστό, οι πελάτες της περιοχής θα μπορούν να εξυπηρετούνται από το κατάστημα Ηρακλείου – Κορώνης, στην οδό Λυσιστράτης.

H Lidl Ελλάς διαβεβαιώνει τους εργαζομένους και τους καταναλωτές ότι θα συνεχίσει να τηρεί τα υψηλά πρότυπα υγιεινής και ασφάλειας εφαρμόζοντας αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα και μέτρα ασφάλειας βάσει των υποδείξεων των αρμόδιων αρχών αλλά και της πιστοποίησης Covid Shield από τον φορέα TÜV AUSTRIA Hellas που έχει λάβει στο ανώτατο επίπεδο «Εxcellent» και ελέγχεται συνεχώς».

Share

Πρόσφατα άρθρα

10.587 προσλήψεις με voucher και κοινωφελή ΟΑΕΔ σε μουσεία και τουρισμό

Εως τις 30 Ιουλίου θα διαρκέσει η περίοδος υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα απασχόλησης 8.000…

08/07/2014

«Έκλεισαν» τα ταμεία του Ευαγγελισμού οι εργαζόμενοι

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Ηλίας Σιώρας, σήμερα όσοι προσέρχονταν στα επείγοντα, είτε…

08/07/2014

O εκπαιδευτικός όμιλος dp studies, 20 χρόνια πρωτοπόρος στην Ιδιωτική Εκπαίδευση

Προπτυχιακά   Το Πανεπιστήμιο FREDERICK της Κύπρου παρέχει σήμερα μια σειρά προπτυχιακών δια ζώσης (όπως…

08/07/2014

Σφορδή επίθεση Κεγκέρογλου στον ΠτΔ για τα περι «καταστροφικού» PSI

Σφορδή επίθεση Κεγκέρογλου στον ΠτΔ για τα περι «καταστροφικού» PSI Επίθεση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας…

08/07/2014

Νέα τμήματα από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ηρακλείου

Νέα τμήματα από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ηρακλείου Ο Δήμος Ηρακλείου, η…

08/07/2014

Υπουργείο Παιδείας: 271 νέες προσλήψεις αναπληρωτών

Υπουργείο Παιδείας: 271 νέες προσλήψεις αναπληρωτών Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι για…

08/07/2014

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ