Κατηγορίες: Επικαιρότητα

Πλακιωτάκης: «2.500 πολίτες δεν επιβιβάστηκαν στα πλοία λόγω των ελέγχων»

Ο υπουργός Ναυτιλίας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΟΡΕΝ το πρωί της Δευτέρας, έκανε λόγο για ελλιπείς ελέγχους το προηγούμενο διάστΑυστηροί είναι οι έλεγχοι στα λιμάνια λόγω της πανδημίας για τους επιβάτες που θέλουν να ταξιδέψουν στα νησιά, όπως επεσήμανε σε τηλεοπτική συνέντευξή του ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης, τονίζοντας πως το τελευταίο τριήμερο έμειναν εκτός πλοίων 2.500 άτομα.

«Γι’ αυτό ανέλαβε το Λιμενικό και πλέον αποδεδειγμένα γίνονται έλεγχοι. Αρκεί να σας πω πως το περασμένο τριήμερο 2.500 πολίτες δεν κατάφεραν να επιβιβαστούν στα πλοία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Πλακιωτάκης αναφέρθηκε και στην πορεία της πανδημίας στη χώρα μας αλλά και στα πίθανα μέτρα τύπου Μυκόνου που εξετάζονται για τα «πορτοκαλί» νησιά. Όπως τόνισε τα συγκεκριμένα μέτρα ελήφθησαν για ορισμένο χρονικό διάστημα.

«Είναι προτιμότερη μία μικρή ταλαιπωρία παρά η απώλεια της τουριστικής περιόδου», κατέληξε ο υπουργός.

Πρόσφατα άρθρα

ΑΑΔΕ: Άνοιξε η πλατφόρμα για τον συμπληρωματικό φόρο 15%

Διαθέσιμη είναι από Δευτέρα 2 Νοεμβρίου, η εφαρμογή για την υποβολή των Δηλώσεων συμπληρωματικού φόρου…

02/11/2026

Τέλη κυκλοφορίας 2027: Πώς θα εκτυπώσετε τα ειδοποιητήρια και πότε λήγει η προθεσμία πληρωμής

Τα ειδοποιητήρια για τα τέλη κυκλοφορίας του 2027 έχουν αναρτηθεί στην ηλεκτρονική εφαρμογή myCAR της…

02/11/2026

Υπουργικό Συμβούλιο: Ο κυβερνητικός οδικός χάρτης έως τις εκλογές – 90 δεσμεύσεις σε 20 υπουργεία

Στην υλοποίηση 90 συγκεκριμένων κυβερνητικών δεσμεύσεων έως το τέλος της τρέχουσας θητείας, με έμφαση στην…

02/11/2026

Υπουργείο Εργασίας: Έκτακτα μέτρα για την προστασία των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα από τα ακραία καιρικά φαινόμενα

Έκτακτα μέτρα για την προστασία των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα από τα ακραία καιρικά φαινόμενα…

02/11/2026

ΔΥΠΑ: Πάνω από 155 εκατ. ευρώ σε επιδόματα και παροχές τον Οκτώβριο

Τις πληρωμές του Οκτωβρίου 2026 προς εργαζόμενους, ανέργους, γονείς και ειδικές επαγγελματικές ομάδες, ανακοίνωσε η…

02/11/2026

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ