Στο 4,46% έχει ανέλθει έως σήμερα η εμβολιαστική κάλυψη στη χώρα, καθώς σύμφωνα με στοιχεία του υπ.Υγείας έως αυτή την ώρα έχουν διενεργηθεί 446.780 εμβολιασμοί πρώτης και δεύτερης δόσης.
Ως γνωστό, ακόμη δύο ηλικιακές ομάδες εντάσσονται – σήμερα και την Παρασκευή, 12/2 – στον σχεδιασμό της επιχείρησης «Ελευθερία».
Σήμερα το απόγευμα θα αρχίσουν, σύμφωνα με πληροφορίες από το υπ .Υγείας, να στέλνονται τα sms ραντεβού, για εμβολιασμό στους εγγεγραμμένους στην άυλη συνταγογράφηση ηλικίας 60-64 ετών, για τους οποίους όπως είχε ανακοινωθεί ανοίγει η πλατφόρμα των ραντεβού.
Οι εμβολιασμοί της συγκεκριμένης ηλικιακής ομάδας με το εμβόλιο της Astra Zeneca, θα αρχίσουν από τις 15/2. Αυτό το σύστημα εμβολιασμού θα γίνεται παράλληλα με το βασικό σύστημα εμβολιασμού, στο οποίο εμβολιάζονται αυτή τη στιγμή οι πολίτες ηλικίας 80-84 ετών.
Την Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου, ανοίγει επίσης η διαδικασία των ραντεβού για την επόμενη ηλικιακή ομάδα αυτού του συστήματος, ηλικίας 75-79 ετών.
Τη δυνατότητα αξιοποίησης κρέατος από κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις της Λέσβου, οι οποίες είναι ελεγμένες και καθαρές…
Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε τη διάθεση 240 εκατ. ευρώ εντός Νοεμβρίου για την αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών…
Πέντε νέα εγχώρια κρούσματα λοίμωξης από τον ιό του Δυτικού Νείλου διαγνώστηκαν την τελευταία εβδομάδα,…
Την έναρξη διαλόγου για επέκταση της μοριοδότησης εντοπιότητας για μόνιμες προσλήψεις στους δήμους, προανήγγειλε ο…
Κατά πλειοψηφία ψηφίσθηκε το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών με τίτλο «Ενίσχυση…
Την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες του alfavita.gr, να ανακοινωθεί η Γ΄ φάση…
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ