Θέμα voucherergasia.gr: Οι πολίτες αγοράζουν ποδήλατα μαζικά, λόγω... κορωνοϊού - Στα ύψη η ζήτηση! (φωτογραφίες) - voucherergasia.gr
Κατηγορίες: Επικαιρότητα

Θέμα voucherergasia.gr: Οι πολίτες αγοράζουν ποδήλατα μαζικά, λόγω… κορωνοϊού – Στα ύψη η ζήτηση! (φωτογραφίες)

Η πανδημία έχει αλλάξει την καθημερινότητα όλων, αναμφίβολα, σε μεγάλο βαθμό. Μιλάμε για μια νέα πραγματικότητα, μέσα στην οποία οι πολίτες αναζητούν διεξόδους.
Μια απο αυτές ειναι το ποδήλατο, με τους Κρητικούς να επιδίδονται σε αυτή τη δραστηριότητα σε πολλοί μεγαλύτερο βαθμό από ότι στο παρελθον. Ειναι χαρακτηριστικό ότι η αύξηση ακόμη μέσα στο διάστημα του ξεσπάσματος του κορωνοϊού και της πανδημιας, μεσοσταθμικά, ξεπερνά το 50%!

Για αυτή την σημαντική αλλαγή στη ζωή των πολιτών, επιχειρηματίας που μιλά στο voucherergasia.gr αναφέρει πωςη ζήτηση των ποδηλάτων μέσα στην πανδημία αυξήθηκε έως και 50%. Υπαρχει μια έξαρση στην αγορά του ποδηλάτου, αφού οι πολίτες ήθελαν εναν τρόπο να κάνουν τη βόλτα τους, να αθληθούν και να περάσουν με άσκηση τις ελεύθερες ώρες τους.

Ειναι τέτοια η ζήτηση ώστε αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα αλλά και σε όλη την Ευρώπη υπάρχει πρόβλημα με την διαθεσιμότητα των ποδηλάτων.

Αξιζει επισης να σημεωθεί οτι τα προηγούμενα χρόνια το ποδήλατο είχε μια πτώση στη ζήτηση. Όμως η αύξηση σε αυτην είναι τέτοια, ωστε φέτος το χειμώνα, όπως αναφέρει ο καταστηματάρχης που μίλησε στο voucherergasia.gr είχε τόση δουλειά το χειμώνα που ούτε ο ίδιος δεν το πίστευε.

Ως επακολουθο της αυξησης στην πώληση ποδηλάτων, εχουμε και μεγάλο φόρτο εργασίας και ως προς τα σέρβις των ποδηλάτων.

Στο Ηράκλειο

Μεγάλη αύξηση στις πωλήσεις έχουμε και στο Ηράκλειο, το οποιο παραδοσιακά δεν αποτελεί μια από τις πόλεις που αγαπά το ποδήλατο. Τον τελευταίο χρόνο όμως φαίνεται ότι αυτό το μέσο μπαίνει στις καρδιές και των Ηρακλειωτών.

Ζητούμενο πλέον για τους πολίτες και δη τους Ηρακλειώτες ειναι η ύπαρξη χώρων για τη βολτα τους με το ποδήλατο, όχι μονο εκτός αστικου κέντρου, αλλά και εντός αυτου, με δεδομένο ότι οι ποδηλατόδρομοι είναι ανύπαρκτοι στην πολη…

Share
Ετικέτες: ποδήλαταζητηση

Πρόσφατα άρθρα

10.587 προσλήψεις με voucher και κοινωφελή ΟΑΕΔ σε μουσεία και τουρισμό

Εως τις 30 Ιουλίου θα διαρκέσει η περίοδος υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα απασχόλησης 8.000…

08/07/2014

«Έκλεισαν» τα ταμεία του Ευαγγελισμού οι εργαζόμενοι

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Ηλίας Σιώρας, σήμερα όσοι προσέρχονταν στα επείγοντα, είτε…

08/07/2014

O εκπαιδευτικός όμιλος dp studies, 20 χρόνια πρωτοπόρος στην Ιδιωτική Εκπαίδευση

Προπτυχιακά   Το Πανεπιστήμιο FREDERICK της Κύπρου παρέχει σήμερα μια σειρά προπτυχιακών δια ζώσης (όπως…

08/07/2014

Σφορδή επίθεση Κεγκέρογλου στον ΠτΔ για τα περι «καταστροφικού» PSI

Σφορδή επίθεση Κεγκέρογλου στον ΠτΔ για τα περι «καταστροφικού» PSI Επίθεση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας…

08/07/2014

Νέα τμήματα από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ηρακλείου

Νέα τμήματα από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ηρακλείου Ο Δήμος Ηρακλείου, η…

08/07/2014

Υπουργείο Παιδείας: 271 νέες προσλήψεις αναπληρωτών

Υπουργείο Παιδείας: 271 νέες προσλήψεις αναπληρωτών Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι για…

08/07/2014

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ