Κατηγορίες: Επικαιρότητα

Θεοδωρίδου: 8.500 θάνατοι έχουν αποτραπεί με τον εμβολιασμό -Κανένας κίνδυνος για τις εγκύους από το εμβόλιο

Πιο σύνθετο έχει γίνει το εμβολιαστικό πρόγραμμα κατά της covid-19 με την πάροδο του χρόνου και το πρόβλημα με τους ανεμβολίαστους απασχολεί καθημερινά και ας ελπίσουμε ο φόβος να βοηθήσει, ώστε να πεισθούν να εμβολιαστούν, ανέφερε η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου, κατά την ενημέρωση για το Εθνικό Σχέδιο εμβολιαστικής κάλυψης για τη νόσο COVID-19. Ειδική αναφορά έκανε, για άλλη μια φορά, στις έγκυες, στέλνοντας μήνυμα ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τον εμβολιασμό τους, αντίθετα αν δεν εμβολιαστούν θέτουν σε κίνδυνο τον εαυτό τους και το μωρό τους.

   Είπε ότι μέχρι σήμερα 8.500 θάνατοι έχουν αποτραπεί με τον εμβολιασμό. Σχετικά με την τρίτη δόση, ανέφερε τα σημαντικά οφέλη, λόγω της αποφυγής σοβαρής νόσησης και θάνατο. Ωστόσο, όπως είπε, παρατηρείται αναβολή για την τρίτη δόση, καθώς αρκετοί θεωρούν ότι έχουν αντισώματα και τόνισε ότι τα τεστ αντισωμάτων αρκετές φορές παραπλανούν.

Πρόσφατα άρθρα

Επιχειρήσεις: Τα πέντε οφέλη της ψηφιοποίησης αρχείων στη νέα ψηφιακή εποχή

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός δεν αφορά πλέον μόνο την υιοθέτηση νέων πληροφοριακών συστημάτων ή την αυτοματοποίηση…

21/10/2026

Ηλεκτρονικές πληρωμές: Πρόσθετος φόρος 22% για όσους δεν καλύψουν το 30% του εισοδήματός τους

Περιθώριο έως το τέλος του 2026 έχουν οι φορολογούμενοι για να καλύψουν το απαιτούμενο όριο…

21/10/2026

Επίδομα 400 ευρώ: Όλη η λίστα με τους δικαιούχους

Απαντήσεις για το ποιοι είναι οι δικαιούχοι του επιδόματος των 400 ευρώ δίνει μεταξύ άλλων…

21/10/2026

Δίπλωμα οδήγησης: Έρχονται μεγάλες αλλαγές

Ριζικές αλλαγές στον τρόπο εκπαίδευσης και εξέτασης των υποψήφιων οδηγών φέρνει η νέα προγραμματική σύμβαση…

21/10/2026

Επίδομα 1.000 ευρώ για κάθε νεογέννητο παιδί στον Δήμο Κιλκίς

Επίδομα 1.000 ευρώ θα χορηγεί ο Δήμος Κιλκίς για κάθε παιδί που γεννιέται για κάθε…

21/10/2026

ΓΣΕΒΕΕ: Μόλις το 3%-5% των μικρών επιχειρήσεων λαμβάνει τραπεζική χρηματοδότηση

Μόλις το 3%-5% των μικρών επιχειρήσεων δηλώνει ότι έχει λάβει χρηματοδότηση μέσω τραπεζικού δανεισμού, ενώ…

21/10/2026

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ