Θεοδωρικάκος για Κολωνό: «Τα ονόματα των εμπλεκόμενων στην υπόθεση θα δουν το φως της δημοσιότητας»
Κατηγορίες: Επικαιρότητα

Θεοδωρικάκος για Κολωνό: «Τα ονόματα των εμπλεκόμενων στην υπόθεση θα δουν το φως της δημοσιότητας»

Κατηγορηματικός ήταν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος με αφορμή την υπόθεση του βιασμού και της σεξουαλικής εκμετάλλευσης του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό. «Όσοι έχουν υποπέσει σε τέτοιου είδους εγκληματικές πράξεις, θα «συρθούν» ενώπιον της Δικαιοσύνης» είπε και σημείωσε ότι οι συλλήψεις δεν προαναγγέλλονται.

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας (24.10.2022) στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA, εκτίμησε ότι υπάρχουν και άλλοι που κρύβονται από πίσω από την υπόθεση, αλλά οι συλλήψεις δεν προαναγγέλλονται και σημείωσε με έμφαση ότι «τα ονόματά τους φυσικά θα δουν το φως της δημοσιότητας κι θα έχουν τύχη που τους αξίζει».

Αναλυτικά όσα είπε ο Τάκης Θεοδωρικάκος για την υπόθεση του Κολωνού: «Αυτή η ανατριχιαστική κι απάνθρωπη υπόθεση της 12χρονης η οποία κακοποιήθηκε με τον πιο βάναυσο, βάρβαρο και άγριο τρόπο, γιατί αυτή είναι η αλήθεια και η πραγματικότητα, έχει εξιχνιαστεί από την ελληνική αστυνομία, η οποία κινήθηκε με μυστικότητα, όπως έπρεπε, με επαγγελματισμό και εξάρθρωσε το δίκτυο αυτών που κρύβονται πίσω από αυτή την υπόθεση. Η υπόθεση αυτή βρίσκεται σήμερα στην Ανακρίτρια η οποία καθοδηγεί τις έρευνες, η ελληνική αστυνομία έχει στενή συνεργασία με τις ανακριτικές αρχές και διευκολύνει και διεκπεραιώνει το έργο που της ανατίθεται. Είναι προφανές ότι υπάρχουν και άλλοι που κρύβονται από πίσω από αυτό το σκοτεινό πέπλο μίας απάνθρωπης υπόθεσης, εναντίον ενός μικρού κοριτσιού, αλλά όπως ξέρετε, οι συλλήψεις δεν προαναγγέλλονται.

Όπως έχουμε αποδείξει οι νόμοι τηρούνται και τηρούνται απαρέγκλιτα για όλους, χωρίς εξαιρέσεις, διακρίσεις και αστερίσκους, όσοι έχουν υποπέσει σε τέτοιου είδους εγκληματικές πράξεις, θα «συρθούν» ενώπιον της δικαιοσύνης και θα έχουν την τύχη που τους αξίζει με βάση τους νόμους του κράτους. Είναι και άλλες περιπτώσεις που έχουν πει πολλοί στα social media, “μα θα τους βρουν;”, ή “μήπως καλύπτονται”, έχει αποδειχθεί ότι τίποτα δεν καλύπτεται, τα πάντα αποκαλύπτονται και όλοι οδηγούνται στη δικαιοσύνη, ακόμα και εάν υπάρχει κάποια καθυστέρηση. Η δουλειά γίνεται με τον πλέον επαγγελματικό τρόπο και με άριστη συνεργασία της αστυνομίας με τις ανακριτικές αρχές και η δουλειά προχωρά με αποτελέσματα. Τα ονόματά τους φυσικά θα δουν το φως της δημοσιότητας κι θα έχουν τύχη που τους αξίζει».

Share

Πρόσφατα άρθρα

10.587 προσλήψεις με voucher και κοινωφελή ΟΑΕΔ σε μουσεία και τουρισμό

Εως τις 30 Ιουλίου θα διαρκέσει η περίοδος υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα απασχόλησης 8.000…

08/07/2014

«Έκλεισαν» τα ταμεία του Ευαγγελισμού οι εργαζόμενοι

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Ηλίας Σιώρας, σήμερα όσοι προσέρχονταν στα επείγοντα, είτε…

08/07/2014

O εκπαιδευτικός όμιλος dp studies, 20 χρόνια πρωτοπόρος στην Ιδιωτική Εκπαίδευση

Προπτυχιακά   Το Πανεπιστήμιο FREDERICK της Κύπρου παρέχει σήμερα μια σειρά προπτυχιακών δια ζώσης (όπως…

08/07/2014

Σφορδή επίθεση Κεγκέρογλου στον ΠτΔ για τα περι «καταστροφικού» PSI

Σφορδή επίθεση Κεγκέρογλου στον ΠτΔ για τα περι «καταστροφικού» PSI Επίθεση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας…

08/07/2014

Νέα τμήματα από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ηρακλείου

Νέα τμήματα από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ηρακλείου Ο Δήμος Ηρακλείου, η…

08/07/2014

Υπουργείο Παιδείας: 271 νέες προσλήψεις αναπληρωτών

Υπουργείο Παιδείας: 271 νέες προσλήψεις αναπληρωτών Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι για…

08/07/2014

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ