Βεντέτα στα Ανώγεια: Στον Εισαγγελέα ο 29χρονος για τη δολοφονία του 30χρονου - voucherergasia.gr
Κατηγορίες: Επικαιρότητα

Βεντέτα στα Ανώγεια: Στον Εισαγγελέα ο 29χρονος για τη δολοφονία του 30χρονου

Σήμερα αναμένεται να παρουσιαστεί στον Εισαγγελέα Ρεθύμνου ο 29χρονος, γιος του 63χρονου θύματος που πυροβόλησε και σκότωσε τον 30χρονο.

Ο 29χρονος,  αναμένεται να παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της παράνομης οπλοχρησίας και οπλοκατοχής, ενώ όπως εκτιμάται θα ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή την ερχόμενη Τρίτη

Την ίδια ώρα περίπου στις 11:00, θα κηδεύεται στα Ανώγεια ο πατέρας του, στην ίδια εκκλησία που κηδεύτηκε χθες ο 30χρονος κτηνοτρόφος.

Μια κηδεία που έγινε κάτω από κλίμα βαθιάς οδύνης, αλλά και την «παγωμάρα» που επικρατεί στα Ανώγεια. Σε αυτήν εκατοντάδες φίλοι της οικογένειας συνόδευσαν τον 30χρονο στην τελευταία του κατοικία, στο Κοιμητήριο Ανωγείων, δημιουργώντας μία μεγάλη πομπή από την εκκλησία προς το κοιμητήριο.

Σημερα την ίδια διαδρομή θα ακολουθήσει και ο κόσμος που θα συνοδεύσει στην τελευταία του κατοικία και τον 63χρονο.

Ο παπα- Αντρέας

Ο ιερέας των Ανωγείων, Ανδρέας Κεφαλογιάννης, ζήτησε να μην υπάρξει ο καθιερωμένος χαιρετισμός προς την οικογένεια Ξυλουρη, στη διάρκεια της κηδείας, κάτι που έγινε αποδεκτό.

Με την διακριτή αλλά ισχυρή παρουσία αστυνομικής δύναμης, η σωρός του 32χρονου μεταφέρθηκε αρχικά στο σπίτι του στο Περαχώρι και κατόπιν στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου όπου εψάλη η νεκρώσιμος ακολουθία.

Οι κάτοικοι των Ανωγείων δεν μπορούν να αντιληφθούν πως συνέβη αυτή η συμπλοκή ανάμεσα στους τρεις άνδρες, οι οποίοι αρχικά λογομάχησαν και τελικά «βγήκαν τα όπλα».

Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Γιώργης Μπαγκέρης, « … χρόνια πολλά πίσω υπήρχαν διαφορές κτηματικές, οι οποίες όμως δεν στάθηκαν ποτέ ικανές να πυροδοτήσουν μία αντίδραση όπως η χθεσινοβραδινή. Όλοι θα μείνουμε με την απορία τι μπορεί να ειπώθηκε μεταξύ των ανδρών που να είχε αυτό το αποτέλεσμα».

«Εμείς θα σταθούμε δίπλα και στις δύο οικογένειες, θα προσπαθήσουμε για τη μεταξύ τους ειρήνη, η οποία είναι αναγκαία όχι μόνο για τις οικογένειες που θρηνούν σήμερα αλλά για ολόκληρο το χωριό, το οποίο δεν έχει μάθει σε τέτοιες καταστάσεις. Θα βοηθήσουμε όλοι να επικρατήσει η λογική και η σύνεση», ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πατήρ Κεφαλογιάννης.

Σημειώνεται, πως στην κηδεία του 32χρονου πήγαν αρκετοί από το ευρύτερο περιβάλλον της οικογένειας του 63χρονου.

Η ανάρτηση της Μαρίας Τζομπανάκη

Η είδηση του διπλού φονικού στα Ανώγεια έφθασε στη Νέα Υόρκη όπου ζει η ηθοποιός Μαρία Τζομπανάκη. Με ανάρτησή της στο Facebook η Μ. Τζομπανάκη αποχαιρετά τον 63χρονο Λευτέρη Καλομοίρη, αναρτώντας και μια φωτογραφία του.

“Λευτέρη ΜΑΣ δεν εφοβόσουν το θάνατο. Μόνο τα γηρατειά. «Στο τσίμα – τσίμα του γκρεμού» έφυγες… αλίμονο δεν θα γεράσεις.Καλό ταξίδι ποιητή .Αλίμονο στο θάνατο που χτύπησε άδικα τη δική σου καρδιά . Αλίμονο και στο κακό που χάλασε δύό σπίτια”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Share

Πρόσφατα άρθρα

10.587 προσλήψεις με voucher και κοινωφελή ΟΑΕΔ σε μουσεία και τουρισμό

Εως τις 30 Ιουλίου θα διαρκέσει η περίοδος υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα απασχόλησης 8.000…

08/07/2014

«Έκλεισαν» τα ταμεία του Ευαγγελισμού οι εργαζόμενοι

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Ηλίας Σιώρας, σήμερα όσοι προσέρχονταν στα επείγοντα, είτε…

08/07/2014

O εκπαιδευτικός όμιλος dp studies, 20 χρόνια πρωτοπόρος στην Ιδιωτική Εκπαίδευση

Προπτυχιακά   Το Πανεπιστήμιο FREDERICK της Κύπρου παρέχει σήμερα μια σειρά προπτυχιακών δια ζώσης (όπως…

08/07/2014

Σφορδή επίθεση Κεγκέρογλου στον ΠτΔ για τα περι «καταστροφικού» PSI

Σφορδή επίθεση Κεγκέρογλου στον ΠτΔ για τα περι «καταστροφικού» PSI Επίθεση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας…

08/07/2014

Νέα τμήματα από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ηρακλείου

Νέα τμήματα από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ηρακλείου Ο Δήμος Ηρακλείου, η…

08/07/2014

Υπουργείο Παιδείας: 271 νέες προσλήψεις αναπληρωτών

Υπουργείο Παιδείας: 271 νέες προσλήψεις αναπληρωτών Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι για…

08/07/2014

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ