Πάνω από 34,44 εκατ. κρούσματα κορωνοϊού έχουν αναφερθεί σε όλο τον κόσμο και 1.024.917 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους λόγω της Covid-19, με βάση την καταμέτρηση του πρακτορείου ειδήσεων Reuters.
Περιστατικά μόλυνσης από τον κορωνοϊό έχουν αναφερθεί σε πάνω από 210 χώρες και εδάφη από τότε που εντοπίστηκαν τα πρώτα κρούσματα στην Κίνα τον Δεκέμβριο του 2019.
Οι ΗΠΑ συνεχίζουν να είναι η χώρα με τους περισσότερους θανάτους και κρούσματα στον κόσμο, καθώς μετρούν 207.060 νεκρούς και 7.260.393 περιστατικά, σύμφωνα με την καταμέτρηση του πρακτορείου.
Μία νέα ψηφιακή πύλη νομοθετικής πληροφόρησης με την επωνυμία myLEX παρουσιάστηκε σήμερα, σε ειδική εκδήλωση…
Τις τρεις μεγάλες αλλαγές στην προσχολική αγωγή παρουσίασε η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Δόμνα…
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την έρευνα γύρω από τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη με…
Αύριο Παρασκευή (11.09.2026) ξεκινά η σχολική χρονιά για τους μαθητές σε όλη τη χώρα. Ωστόσο,…
Έντονες είναι οι αντιδράσεις της ΔΟΕ, με αφορμή την έκδοση εγκυκλίου λειτουργίας των νηπιαγωγείων για…
Ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς όλων των δημοσίων υπαλλήλων, καθώς και την άμεση επαναφορά του 13ου…
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ